Syntymäpäivälahja miehelle – tässä ideoita

Onko hakusessa syntymäpäivälahja miehelle? Jos on, tulit oikeaan paikkaan sillä herrasmiesblogimme on tottunut antamaan vinkkejä lahjaideoista miehille sekä naisille. Syntymäpäivälahja miehelle saattaa olla arpapeliä – me miehet kun emme osaa aina pukea sanoiksi haluamaamme. Emme edes pettymyksen keskellä, joka olisi otollisinta aikaa läheisille saada lahjavinkkejä. Eli vaikka saisimme huonon lahjan, emme välttämättä tuo tätä ilmi lahjaa saadessamme, vaan peitämme kivikasvoisella pokerinaamalla pettymyksen tunteen.

Olemme kirjoittaneet aiheesta jo aikaisemminkin, synttärilahjavinkkejä miehille voit poimia mm. näistä artikkeleista:

Elämyksiä tai elämysideoita etenkin miehille

Joululahjavinkkejä, kun lahjan saaja on mies

Pohdimme myös aikoinaan, mitä lahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea(?)…lue kyseinen artikkeli täältä.

50-v lahja miehelle

50-vuotislahjaksi kannattaa ostaa jotain arvokasta, oli kyse sitten viskistä tai jostain muusta alkoholista, taikka jostain ihan muusta lahjasta. 50-vuotispäivät kun vain tulevat kerran kohdalle ja ovat kuitenkin melkoinen merkkipaalu. Laatuviski tai -rommi, riippuen lahjan saajan mieltymyksistä, on aina varma tapa lähestyä aihetta. Toki jos juhlakalu ei juo alkoholia, kannattaa 50-v lahja harkita uudestaan.

Tunteisiin vetoaminen sopii myös miehille, vaikka emme sitä myönnäkään aina. Jälkikasvuun tai harrastuksiin liittyvät asiat pitkälle tunteisiin vietyinä lahjoina toimivat usein. Esimerkiksi viittaus lahjan saajan henkilö-, perhe- tai harrastushistoriaan on hyvä tapa luoda tunnetta. Oli kyse sitten nimikoidusta golfbägistä, lasten kuvilla tai vanhoilla askareilla varustetuista tuotteista tai lahjan saajan asiantuntemukseen viittaavasta lahjasta. Esim. kunnon kalamiehelle käyvät aina hienot kalastusaiheiset asiat, niin tarvikkeet kuin persoonalliset plakaatit tai muistoesineet.

60-v lahja miehelle

60-vuotislahjan perusajatuksiksi pätevät aika lailla samat jutut kuin 50-v lahjassakin. Kannattaa panostaa arvokkuuteen ja vedota tunteisiin. Lahjan saaja on syytä tuntea hyvin, kalastaako hän vai tykkääkö autoista vai mistä? Harrastuksista saat usein personoitua juttua kehiin. Ja kun on kyse 60-v lahjasta miehelle, ei alkoholiakaan kannata aina unohtaa. Jos mies on laatuviskiä tai -konjakkia arvostava henkilö.

Hyviä lahjavinkkejä 60-v lahjasta:

  • Viskin tai konjakin lisäksi tasokkaat viskilasit ovat hyvä idea – WhiskyRant!-blogi on kerännyt niitä tänne.
  • Personoitu harrastukseen liittyvä esine:
    • Nimikoitu maila tai kassi harrastukseen liittyen
    • Puiset esineet, kuten kalamiehelle puinen savustuslauta henkilökohtaisella viestillä ja puusta saa tehtyä/teetettyä myös pienoismalleja harrastuksiin liittyen

Olemme keränneet lahjaideoita käsittelevät artikkelit tänne sekä myös joululahjavinkit erikseen, ne löydät täältä.

Hyvää metsästysonnea, syntymäpäivälahja miehelle on hankala aihe, mutta vastaus löytyy yleensä läheltä. Tutustu ”uhriisi” kunnolla.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.