Lahja miehelle – hanki kunnon elämys!

Kunnon lahja miehelle on kuin rahaa laittaisi pankkiin. Ovatko naiset tai polttariseurueet kuulolla? Miksei hyvät ystävätkin, jotka etsivät miespuoliselle kaverille unohtumatonta lahjaideaa? Fish Black Lake on blogi herrasmiehille ja päätarkoituksena on antaa miespuolisille lukijoille vinkkejä mieltä ylentävistä harrastuksista tai kokeilemisen arvoisista nautintoaineista. Nyt on aika palvella myös naisia tai herrasmieslukijoiden herrasmieskavereita. Listasimme parhaat mahdolliset lahjavinkit miehelle.

Jos ajatuksenasi on hankkia kunnon lahja miehelle, olet tullut oikeaan paikkaan. Tutustu vinkkeihimme täältä, ohjaamme sinut suoraan jopa palveluntarjoajalle, mikäli kiinnostuit jostain tietystä elämystuotteesta. Olemme tähän blogipostaukseen keränneet lähinnä moottoriurheiluun liittyviä elämyksiä, joita voit helposti muutamalla klikkauksella tilata.Mitä lahjaksi miehelle?

Mitä lahjaksi miehelle, joka on jo nähnyt maailmaa tai muuten vain harrastanut elämää 110 lasissa, 24/7? Lahja miehelle kannattaa miettiä kerralla oikein, siitä nautit erikoishuomiota vielä kuukausia, ellei jopa vuosia merkkipäivän jälkeen. Alle listasimme parhaimmat elämykset, mitä rahalla saa tai ajatuksella voi ottaa huomioon. Mitä lahjaksi miehelle? Siihen löydät vastaukset alta, ole hyvä!


Entä kiinnostaako moottoriurheilu tai muut elämykset?

  • Karting-ajelu on perinteinen tapa ylistää vaikkapa polttarisankaria tai kerätä kaveriporukka muuten vain liikkeelle. Kartingin kanssa haarvoin menee pieleen ja se on varma valinta, vaikkakaan ei välttämättä se kaikkein elämyksellisin. Plussat: sopii lähes kaikille. Miinukset: saattaa olla jo nähty, ei välttämättä tuo samaa lisäarvoa kuin vaikkapa ralliautokyyditys.
  • Ralliautokokeilupäivä. Jos ralliautokyyditys kuulostaa hienolta, entäpä sellainen mahdollisuus, jossa juhlakalu itse saa asettua ralliauton rattiin? Tässä on elämyspalvelu kaikille oman elämänsä Teukka Salamille.
  • Mönkijäsafari neljälle tai kahdelle – kuten artikkelin kuvakin jo kertoo, mönkijälle ajaminen on todella mukavaa puuhaa. Ja ennen kaikkea tyylikästä, herrasmiesblogi suosittelee!
  • Flyboard on uusi ja trendikäs tapa irrotella vetten päällä. Tässä on vaihtoehtoinen laji niille, jotka eivät bensankatkusta niin välitä, vaan haluavat kokea elämyksiä vaikkapa veden äärellä.
  • F1-autolla ajaminen. Koska haluamme nostaa panoksia entisestään, miltäpä kuulostaisi F1-ajelu Alastaron moottoriradalla?

Jotkut miehet tykkäävät lukea paljon lehtiä. Jos miehesi tykkää vaikkapa urheiluun tai autoiluun liittyvistä julkaisuista, tilaa miehelle lahjaksi lehti. Mukana tulee usein myös jokin tarpeellinen tilaajalahja. Voit tilata lahjaksi miehelle lehtiä helposti netistä.

Lahja poikaystävälle kannattaa harkita tarkoin

Lahja poikaystävälle on ikuinen pulma naisille, miksei myös miesystäville. Pyrimme ratkomaan pulmasi tältä istumalta. Malta mielesi, selaa rauhassa ja anna meidän auttaa. Fish Black Lake auttaa löytämään parhaan mahdollisen lahjan poikaystävälle tai miehelle, joka on pestannut sinut bestmanin hommaan, miksei jopa elinikäisesi frendiksi.

Mikäli et yllä olevista nostoistamme löytänyt mitään sopivaa, tutustu elämyksiin kattavammin kyseisellä kohdesivustolla – voit löytää muutakin kuin moottoriurheiluun liittyvää lahjaa miehellesi.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Black Written by:

One Comment

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.