Mitä lahjaksi miehelle jolla on jo kaikkea?

Kaikki meistä ovat todennäköisesti törmänneet kyseiseen pulmaan – mitä ostaa lahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea tai jolle vain yksinkertaisesti on vaikea ostaa mitään. Pyrimme auttamaan kaikkia herrasmiehiä tai herrasmiesten puolisoita kiperien tilanteiden edessä. Siispä listasimme hyviä, ennen kaikkea uniikkeja lahjaideoita miehille, joilla on jo kaikkea.

Alkoholiin liittyvä toimii lähes aina

Toki on olemassa herrasmiehiä, jotka eivät alkoholista juuri välitä tai edes ihannoi siihen liittyvää kamaa. Niille nämä vaihtoehdot eivät välttämättä sovi, vaikka niistä on myös muuhunkin kuin alkoholin säilytykseen. Mutta jos lahjan saaja on yhtään viskiin, konjakkiin tai muihin alkoholituotteisiin päin menevä, on tässä muutama erityinen idea.

tynnyri-viinalle
Kenties maailman tyylikkäin viinakaappi?

Tammitynnyristä tehty viinakaappi – voiko maailma päällään kantaa mitään kauniimpaa, kuin aarteitasi varten tehty todellinen aarrekammio. Herrasmies saa rakkaan viskikokoelmansa tai parhaimmat romminsa piiloon niille sopivalla arvokkuudella. Näitä löydät googlettelemalla vaikka kuinka paljon, on valmiita tuotteita tilattavissa verkkokaupoista tai sitten voit ottaa yhteyttä paikalliseen tynnyrivalmistajaan ja ostaa omasi sekä tehdä sen itse. On vaakatasossa olevaa tynnyrikaappia sekä myös pystyssä seisovaa tynnyriä, johon on kylkeen tehty ovi, jonka taakse voi kätkeä viinat. Fish Black Laken tiimi vannoo viskien nimeen, joten tämä lahja on ”lahjojen ruokaketjun” ylimmäisenä.

viinakaappi

Tyylikäs baarikaappi – jos tynnyriin tehty viinakaappi on liian old school tai muuten vain antiikkinen ajatus miesystävällesi, jolla on jo kaikkea, ilahtuu hän varmasti tyylikkäästä alkoholisäilytyksestä. Kannattaa muistaa, että miehen viinatilanne on kuin Kylmän Sodan aikaista varustelukilpaa. Koskaan ei voi niin viinat, kuin viinoja sisällään säilövät perustuksetkaan olla liian prameita. Niihin halutaan panostaa, ja mikäs sen parempaa jannulle jolta kaikkea jo löytyy, kuin että joku panostaa hänen puolestaan. Netti on pullollaan mitä tyylikkäimpiä toteutuksia, kuten valitsemamme musta ja moderni baarikaapin perikuva. Mutta mieltymysten mukaan löytyy varmasti jokaiselle jotakin, kun vaan jaksaa etsiä. Ja nikkarit väsäävät taas itse!

Voiko mies mitään parempaa saada, kuin alkoholikokoelmansa mukavasti organisoituna tyylikkään kokonaisuuden kera.

tammitynnyri
Osta kaverillesi tammitynnyri viinan kypsytystä varten!

Viinan kypsytyssetti – pysytään tynnyriteemassa, kun kerran sille tielle päästiin. Komeissa tammitynnyreissä voi myös oikeasti säilyttää viinaa. Sitä voi vaikka kypsyttää itse, jos siltä tuntuu. Netistä löytyy palveluntarjoajia, joilta voit tilata 1 litran tammitynnyrin ja kirkasta viinaa sen mukana. Tynnyreitä saa isommassakin koossa, mikäli jano on kyltymätön. Kypsytyssetti on siitä näppärä, että viinan kypsyttäjä voi itse tsekkailla, koska tavara on tarpeeksi hyvää tarjoiltavaksi.

Tutustu täältä kypsytystuotteisiin paremmin

No entäs ne alkoholittomat miehet, joilla on jo kaikkea?

Elämykset ovat aina oma lukunsa, joita kannattaa harkita. Niistä meillä on jo vinkkejä kirjattuna lahjaideoissa. On myös olemassa yksi lahja, jota miehellä ei koskaan voi olla liikaa – oma aika. Etenkin perheelliset, ruuhkavuosia kokevat ihmiset tietävät, miltä oman ajan saaminen tuntuu, sukupuolesta riippumatta. Siispä perheelliselle miehelle yksi parhaista lahjoista on oman ajan antaminen.

Toivotamme onnea lahjan metsästykseen

Eli mitä lahjaksi miehelle jolla on jo kaikkea? No edellä näit mainittuina meidän mielestä idearikkaimmat lahjat, joita ihan joka jannu ei saa. Elämyksiä voi kokea toki myös. Niistä olemme kirjoittaneet aikaisemmin lahjaidea-artikkelin, johon kannattaa tutustua.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Black Written by:

One Comment

  1. Anne
    21.7.2018

    Hei! Osaatteko sanoa mistä tuollaisen modernin viinakaapin saisi ostettua? Mietin sellaista miehelleni 50v lahjaksi. Olisi hieno.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.