Vihreä kahvipapu-uute on luomulaihdutustuote

Vihreä kahvipapu-uute on viime vuosina nostanut päätään niin Amerikassa, kuin nyt myös Euroopassa ja Suomessa. Sitä saa myös kotimaisin voimin tehtynä tuotteena. Kyseessä on tosiaan suosituin luontainen laihdutusvalmiste viime vuosian. Vihreä kahvipapu-uute koetaan luotettavaksi sekä nopeasti tuloksia tuovaksi. Vihreän kahvin laihduttaminen on koettu siis vaivattomaksi.

Vihreä kahvi on siis uute, joka tuloksien mukaan kiihdyttää rasvanpolttoa jopa 60 %. Jopa siitäkin riippumatta, muuttaako käyttäjä elintapojaan vai ei. Totta kai on toivottavaa elää terveellisesti laihduttamisen yhteydessä, jotta tulokset olisivat mahdollisimman pysyviä – mutta vihreän kahvin avulla elämäntapoja ei ole pakko muuttaa mitenkään tuntuvasti.

Kokeile heti – saat vihreää kahvia eurolla, mukana ilmainen verenpainemittari!

100 % kotimaista luomua

Vihreä kahvipapu-uute on 100 % luomutuote ja se sisältää päivittäisen D-vitamiinin tarpeen. Tutkimukset osoittavat, että se myös alentaa kolesterolitasoa. Valmisteen avulla laihduttaminen on turvallista, koska vihreä kahvi on täysin lisäaineeton. Mikä parasta, sitä saa Suomessa valmistettuna, kliinisesti tutkittuna tuotteena. Nopea laihdutus onnistuu siis täysin kotimaisen tuotteen avulla.

Vihreä kahvi rantautui Amerikasta

Kyseessä on siis tosiaan Amerikasta rantautunut tehokas laihdutusohjelma, mutta valmistetta saa Suomessa valmistettuna eli täysin kotimaisena luomutuotteena. Turvallinen laihdutustuote siis. Vihreät kahvipavut ovat paahtamattomia kahvipapuja ja ne sisältävät klorogeenihappoa. Kyseinen happo ehkäisee glukoosin vapautumista elimistössä. Näin klorogeenihapot tehostavat aineenvaihduntaasi, mikä tarkoittaa taas sitä, että ylimääräisten rasvojen imeytyminen elimistöösi vähenee, kun taas jo elimistöösi varastoituneen rasvan palaminen tehostuu.

Samalla myös sokerien imeytyminen heikentyy merkittävästi vihreän kahvipapu-uutteen avulla. Näläntunne vähentyy myös, mikä helpottaa laihduttamista suunnattomasti. Vihreä kahvipapu-uute on täysin turvallinen ja ennen kaikkea luonnonmukainen tuote. Se sopii myös hyvin niille, joille ei kofeiinin käyttöä suositella. Kannattaa siis rauhassa kokeilla ja antaa näin ollen nopealle laihtumiselle mahdollisuus.

Nopea laihdutusohjelma, joka tutkitusti tehoaa

American Chemical Society on kertonut kansallisessa kokouksessaan San Diegossa hyviä tutkimustuloksia. Niiden mukaan vihreän kahvipapu-uutteen vaikutukset painonpudotukseen ja -hallintaan ovat todella hyvät. Tuloksien mukaan vihreä kahvi auttoi testien koehenkilöitä pudottamaan painoa keskimäärin jopa 17,5 kg 22 viikossa. On olemassa myös toinen tutkimus, jonka toteutti Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity Journal. Siinä koehenkilöt onnistuivat pudottamaan painoaan vihreästä kahvipavusta tehdyn uutteen avulla noin 7,7 kiloa. Polttaen samalla 16 % elimistönsä rasvasta vain 12 viikossa.

Aloita testaus täältä vain eurolla

Tutustu myös muihin terveyden ja hyvinvoinnin artikkeleihimme täältä.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Black Written by:

Comments are closed.