Siiman solmut – katso vinkit

Maalareiden kalakerho on koonnut hienon listauksen opastavien kuvien kera, joten emme lähde sen tarkemmin erittelemään ohjeita tänne vaan ohjaamme sinut kalakerhon sivuille kyseiseen artikkeliin. Ohjeistukset näet täältä. Ei muuta kuin solmu siimaan ja menoksi!

Tässä kuitenkin lunttilistana kaikki siiman solmut, jotka kyseinen artikkeli ohjeistaa (jotta tiedät, löydätkö etsimäsi sieltä):

  1. Kuitusiiman solmut, esim. Palomar solmu ja siiman liittäminen perukkeeseen. Kahden siiman liittäminen yhteen (verisolmu). Sopivat solmut sekä monofiili- että kuitusiimalle, monta eri versiota.
  2. Onkijan solmu niin lenkilliseen koukkuun kuin myös talttakoukkuun
  3. Sivutapsisolmu esimerkiksi jigi-litkaan taikka perholitkaan
  4. Loop-silmukka, sopii mm. ”tee se itse” miehelle
  5. Naulasolmu, kaksi eri versiota
  6. Solmu niin mormuskaa kuin perhoa varten
  7. Perinteinen solmu mm. vaapun tai pilkin kiinnittämiseksi suoraan siimaan

Siiman solmut ja paljon muuta herrasmiesblogistamme

Saat blogistamme myös kaikki muut käytännölliset ohjeet. Olemme kirjoittaneet artikkelin mm. veneilijän solmuista, sen näet täältä. Olipa kyseessä sitten solmu kuitusiimaan tai jokin muu siiman solmiminen, haluamme auttaa herrasmiehieslukijoitamme. Autamme mielellämme myös muunlaisten ohjeiden kanssa, ohjeistuksiamme voit lukea täältä.

Siiman solmut olivat tässä, tutustu myös kalastukseen liittyviin muihin artikkeleihimme. Hyviä kalastushetkiä ja ennen kaikkea onnea siiman solmimiseen, toivottavasti ohjeistamme oli apua. Pysykäähän kuulolla.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Fish Written by:

Comments are closed.