Tilaajalahjat ja laadukkaat lehdet

Lehtitilaus Online

Lehtiapaja

Lehtikuningas

Vauva-lehden tilaajalahjat

Jos olet joskus törmännyt heikkoon tilaajalahjatarjontaan netissä, tiedämme tuskasi. Usein lehtitilausta tehdessä tulee ostettua perustason lehti tai vielä pahempaa, huonoa luettavaa. Mikäli vielä tilaajalahjakin on heikkoa tasoa, on ketutus silloin aika kova. Siksi herrasmiesten blogimme on kahlannut läpi parhaimmat lehtitarjoukset, ja sitä kautta myös parhaat tilaajalahjat.

Tilaajalahjoja ja luettavaa jokaiseen makuun

Listasimme tähän blogikirjoitukseen kaikki parhaimmat lehtitilaajan lahjat, jotka verkkokaupoista tällä hetkellä löydät. Tai ainakin tilaajalahjoja kattavasti tarjoavat lehtikaupat. Yksittäisiä tilaajalahjoja ei kannata juuri lähteä erittelemään, sillä ne vaihtuvat melko tiuhaan kampanjan mukaan. Eli kannattaa itse käydä säännöllisesti katsomassa itselleen paras kampanjatarjous palveluntarjoajalta.

Lehtitilaus Onlinen tilaajalahjat ovat ainutlaatuisia

Lehtitilaus ja tilaajalahjat

Lehtitilaus Online on tilaajalahjat ja lehdet kattavasti tarjoava lehtikauppa netissä. Se on toiminut jo melko pitkään netissä ja sen valikoima on todella kattava. Lehtitilaus Onlinen valikoimissa on erityisen paljon ristikkolehtiä sekä muuta pähkinää purtavaksi, kuten vaikkapa sudokulehdet. Näiden lisäksi tarjolla on suosituimmat kotimaiset aikakauslehdet, kuten naistenlehdet ja viihdelehdet.

Tilaajalahjat vaihtuvat kampanjan mukaan mutta säännöllistäkin tilaajalahjaa on tarjolla. Kannattaa tutustua lehtivalikoimaan ja tilauksen mukana tuleviin lahjoihin, jotka ovat sivustolla lueteltuna erikseen.

Esimerkiksi Seura-lehti on usein tarjouksessa heillä – sen tilaajalahjat ovat myös hyvää luokkaa useimmiten.

Lehtitilaus-tilaajalahjat netistä

Lehtiapajan tilaajalahjoja tarpeen mukaan

Lehtiapajan tilaajalahjat

Lehtiapaja on Lehtitilaus Onlinen tavoin kattava lehtikauppa netissä. Sen valikoimista saat monipuolisesti erilaisia aikakauslehtiä ja niiden liitteitä tai ristikko- ja tehtävälehtiä tarpeesi mukaan. Myös täällä tarjolla olevat tilaajalahjat ovat usein kampanjakohtaisia eli vaihtuvat säännöllisesti. Tilaajalahja kannattaa valita kausikohtaisesti, mikäli lehden tilaamisen kanssa ei ole kiire. Jos siis olet puhtaasti tilauslahjojen perässä, kannattaa odottaa parasta tilaajalahjaa kärsivällisesti – vaihtuvat kampanja tai tarjous pitää huolen siitä että lahjat vaihtuvat monipuolisesti.

Lehtiapaja on vanha ja luotettava toimija. Siinä missä Lehtitilaus Online on vielä melko uusi nettikauppa lehdille, on Lehtiapaja ollut jo melko pitkään voimissaan eli se on vakaa toimija. Molemmat ovat toki luotettavia lehtikauppoja. Eli voit huoletta Lehtitilaus Onlinen verkkokaupastakin valita mieleisesi tilaajalahjat lehdille.

Luotettava on myös seuraava toimija.

Lehtikuningas.fi tarjoaa myös kattavasti tilaajalahjat

Lehtikuninkaan tilaajalahjoja kannattaa kokeilla

Lehtikuningas.fi on nimensä mukaisesti todellinen luottotoimija alalla. Sen monipuolisesta valikoimasta löydät varmuudella parhaat tilaajalahjat, aivan kuten edellä mainituiltakin tahoilta. Halusimme nostaa Suomen kolme kovinta lehtikauppaa tähän artikkeliin ja tässä ne ovat.

Lehtikuningas on näistä toimijoista kenties tunnetuin. Se on ollut pitkään lehtikauppa netissä, joten sieltä saat luotettavalla varmuudella laadukkaat lehtitilaajan lahjat. Heiltä löytyy niin pitkä kokemus alalta, että he tietävät hyvin, mitkä tilausta edistävät lahjat uppoavat parhaiten kuluttajaan. Valikoima on varmasti laadukasta vuodesta toiseen. Näin luotettavan toimijan kanssa haluavat useat lahjantarjoajat tehdä yhteistyötä, mikä takaa laadun tilaajalahjoja jaettaessa.

Sama pätee toki myös edellä mainittuihin lehtimenekinedistäjiin.

Vauva-lehden tilaajalahja sopii lapsiperheille

Mitäpä tämä artikkeli olisi ilman Vauva-lehden tarjonnan mainitsemista. Se tarjoaa uusimman tiedon odotukseen liittyen sekä valmentaa synnytykseen ja opastaa vauvan hoidossa tai kasvatuksessa. Vauva-lehti tukee perheitä uusissa elämäntilanteissa ja antaa ideat sekä ratkaisumallit arkielämän pulmia ajatellen.

Vauva-lehti sopii kaikille vauvaa odottaville tai vauvoja hoitaville perheille. Lehti tarjoaa niin suuria elämyksiä kuin myös tärkeää vertaistukea. Siksi sen tilaajalahjat ovat ajateltu niin käytännöllisyyden kuin elämystenkin kautta. Lehteä lukiessa saat nauraa, itkeä, viihtyä sekä pysähtyä pohtimaan. Vauva-lehten tilaajalahjat sopivat hyvin perheenäideille ja -isille. Lahjojen lisäksi itse lehti on oivaa luettavaa – se iloitsee lukijoiden kanssa vauvavaiheiden ihanuuksista, mutta ei se karta vaikeitakaan vauva-aiheita. Vauva-lehti elää vahvasti nykyajassa sekä ennen kaikkea vauvaperheiden arjessa.

Lehdestä löydät alan parhaat asiantuntijat ja uusimman tiedon joka asiasta. Tutustu rauhassa lehden tilaajalahjoihin ja tilaa kattava lukupaketti itsellesi. Vauva-lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Tee tilaus tämän linkin kautta

Toivottavasti kirjoitus auttoi sinua löytämään etsimäsi. Lehtiä myyviä nettikauppoja löytyy netistä pilvin pimein. Samoin lehtitilaus-tilaajalahjoja. Kannattaa siis punnita tarkkaan tarjouksen hinta ja tarjolla oleva tilauslahja. Ovatko ne tilauksen arvoisia ja haluatko ennen kaikkea juuri kyseisen lehden. Tutustu myös blogimme muihin aiheisiin tarkemmin:

Lahjaideat

Joululahjat

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.