Punaherukkasmoothie on aamun terveyspommi

Puhaherukka lienee yksi vähemmän käytetyistä marjoista mutta tiesitkö, että siitä saat mukavasti kirpeän juoman? Punaherukkasmoothie nimittäin toimii todella hyvänä herättäjänä aamutuimaan. Sen kirpeys yhdistettynä makeutta tuoviin marjoihin, kuten vadelmaan, saa aamusi käyntiin todellisella terveyspommilla. Ota siis matraksesi herukat ja tee niistä tämän hetken herkkusi. Tee aamupalaksi mukavan kirpsakka, vaaleanpunainen punaherukkasmoothie.

Punaherukkasmoothien ohje

Linkoa mustaherukkaa ja mustikoita sekä omenoita mehulingolla. Näin saat raikkaan terveyspommin aamuksi. Punaherukasta ja vadelmasta saat mukavan kipakan punaherukkasmoothien. Kun lisäät joukkoon muutaman lusikallisen kaurahiutaleita, tulee smoothiesta myös sopivan täyttävä.

Punaherukkasmoothie

  • 3 dl punaherukoita
  • 2 dl vadelmia
  • 3 rkl kaurahiutaleita
  • 2,5-3 dl rasvatonta luonnonjogurttia
  • Vaahterasiirappia makeuttamaan sekoitus

Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja aja ne kirpsakaksi smoothieksi. Näin syntyy terveellinen ja sopivasti täyttävä aamupala – punaherukkasmoothie.

Lue lisää terveellisiä artikkeleita herrasmiesblogistamme. Lisäämme blogiin jatkuvasti terveellisiä vinkkejä, olivatpa ne sitten ruokaan, juomaan tai elämäntapoihin liittyvää tietoutta. Herrasmiesten blogimme käsittelee myös muitaajankohtaisia aiheita laidasta laitaan – raportoimme harrastuksista ja urheilusta tai viihteestä ja silloin tällöin myös seksiin liittyen. Tervetuloa mukaamme lukemaan!

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.