Peniksen koko – totuus mysteeristä?

Peniksen koko on mieskuntaa (ja miksei naisiakin) ihmetyttänyt jutunaihe jo vuosikymmenien takaa. Me miehet olemme tietysti huolissamme peniksen koon merkityksestä, koska välitämme siitä, nauttiiko partneri seksistä vai ei. Ainakin toivon mukaan jokainen herrasmiesblogimme lukija välittää. Men’s Health paljasti totuuksia peniksen koon merkityksestä, tai totuuksilla he ainakin sanovat pelaavansa – lue itse ja tee omat johtopäätöksesi.

Peniksen koon merkitys on ohitettavissa

Huonoja uutisia niille jotka muistavat hokeman ”koolla ei ole merkitystä”. Koolla on merkitystä mutta se, mikä on merkittävä koko, on toki yksilöllistä. Ja käytön osaaminen on myös eduksi.

Uusimman tutkimuksen mukaan, jonka teki The Journal of Sexual Medicine, kolmasosa vaginan kautta orgasmin saavista naisista saavuttavat kliimaksin keskivertoa isomman peniksen avulla. Tutkijat kysyivät yli 300 naiselta kuinka usein he harrastavat seksiä, kuinka usein he saivat vaginan kautta tai klitoriksen hyväilyn avulla orgasmin, ja vaikuttaako peniksen iso koko orgasmin saamiseen. 160 naisesta, jotka kokivat ainoastaan vaginan kautta orgasmin ja joilla oli tarpeeksi partnereita tehdäkseen vertailua, 1/3 piti normaalia suuremmasta peniksestä.

Mitä sitten keskivertopenis oikein tarkoittaa, viimeisimmät tutkimustulokset peniksen keskikoosta löydät täältä.

HUOM! Ennen kuin alat panikoimaan ettet ole keskivertoa isompi, kerrottakoon että 60 % naisista tosiaan sanoi, ettei koolla ole väliä. Men’s Health -lehti kysyi yli 3000 naiselta heidän seksielämästään ja 7 % seksuaalisesti tyydytetyistä naisista koki, että peniksen iso koko oli merkittävä tekijä tyytyväisyyteen.

Eli koolla on väliä tietyissä tilanteissa, joillekin naisille – tietyn tyyppisissä orgasmeissa. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että voit päihittää mahdollisin pienen kokosi taidoilla ja tekniikalla. Intohimo, esileikki ja vaihtelu ovat avaimia menestykseen makuuhuoneessa. Tässä muutama vinkki parempaan suoritukseen.

Penis ei saa häntä palaamaan vaan intohimo ja se että välität

Hiero häntä, hemmottele ja hyväile. Sinun ei joka kerta tarvitse repiä naisen vaatteita pois, kun pääsette makuuhuoneeseen. Naiset haluavat tuntea itsensä arvostetuksi, joskus ei-seksuualiset asiat ovat enemmän kiihottavia asioita kuin peppuun tai rintoihin tarraaminen.

Vinkki: Aloita pikkuasioilla ennen perusteita. Silitä kumppanisi hiuksia, anna ehkä vähän päähierontaa hellästi. Jatka hyväilyä niskan alueelta ja siirry pikkuhiljaa alemmas kohti hartioita. Ota rauhassa aikaa, pysähdy välillä pussailemaan naisen selkää, päätä tai korvia, ja jatka hierontaa taas rauhassa. Hieronta auttaa myös moneen muuhun asiaan kuin pelkästään seksielämään. Ja mikäli tämänkaltaiset asiat eivät ole naisellesi tuttuja, tämä on vielä tärkeämpää toteuttaa – pikku hierontahetket saattavat avata seksuaalisiakin lukkoja.

Jäitä hattuun!

Jos esileikki on sinulle yhtä kuin muutama minuutti rintojen muovailua kiivaasti, on aika päivittää seksuaalista tietotaitouttasi. Näytä naisellesi, että sinulla ei ole kiire mihinkään vaan haluat nauttia kumppanistasi huolella, ja antaa nautintoa myös hänelle.

Vinkki: Ota pois hänen rintsikansa ja suutele häntä kattavasti joka paikkaan, näykkäile, suutele ja nuole hänen rintojaan kattavasti. Huomioi ne kunnolla. Ota hänen nänninsä suuhusi ja pyöritä kieltäsi ympäri nännipihaa. Ota myös jääpala suuhun ja toista samat jutut. Tämä saa ujostelevatkin nännit esille, jolloin voit jatkaa taas ilman jääpalaa, lämpimällä kielelläsi hyväillen. Jään käyttö voi olla todella eroottista, samoin kuin lämpötilan vaihdot eli siirtyminen lämpimästä kylmään ja takaisin.

Paranna erektiota

Paranna omaa erektiotasi. Kun nainen on valmis aktiin, valitse hänelle hyvä tai imarteleva asento. Lähetyssaarnaajaa kannattaa välttää, se on sekä tylsä että hankala jos peniksen koko on ongelma. Lähetyssaarnaajassa ei pääse tarpeeksi syvälle, toki muutamalla muokkauksella saat lähetyssaarnaaja-asennostakin syväporaamiseen soveltuvan. Seksiasennoista näet lisää vinkkejä täältä sekä myös tästä artikkelista.

Lisää juttuja seksiin liittyen voit lukea täältä. Hyviä hetkiä makkariin, muista että peniksen koko on kompensoitavissa, jos sillä edes merkitystä on puolisollesi.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.