Missä asennossa nainen saa orgasmin?

Totta kai kun kyseessä on herrasmiesten blogi, meitä kaikkia varmasti kiinnostaa naisen orgasmi, tämä mystinen mutta ihka oikea asia. Ja ennen kaikkea meitä kiinnostaa, miten nainen saa orgasmin helpoiten tai parhaiten. Ilta-Sanomat tarttui aiheeseen näin uuden vuoden kynnyksellä, kun oli aika käydä läpi luetuimpia uutisia. Tästä näet alkuperäisen jutun aiheesta ”missä asennossa nainen saa orgasmin?”

Kerromme toki mielellämme tuloksen myös omassa kirjoituksessamme. Kyselyn oli alun perin teettänyt Glow-sovellus omille käyttäjilleen. Sen keräämän tiedon mukaan yleisin seksiasento on jonkinlainen lähestyssaarnaaja-asento eli muunnelmat kyseisestä perinteikkäästä asennosta ovat eniten käytetyt vaakamambon asennot. 54 % vastaajista kertoi tämän.

Kyseessä ei kuitenkaan ole asento, jossa naiset saisivat helpoiten orgasmin. Teimme muuten myös artikkelin seksiasentojen hyvistä ja huonoista puolista, sen voit lukea tästä.

No miten nainen saa orgasmin helpoiten?

Vastaus Glow-sovelluksen käyttäjien mukaan on tämä: nainen päällä. Kyseessä on myös kyselyn mukaan toiseksi yleisin seksiasento. Tässä asennossa seksiä harrastetaan eniten 20 prosentin mukaan vastaajista. Asento, jossa nainen on päällä, on myös tutkimusten mukaan riskialttein seksiasento miehille. Tutkimusten mukaan jopa puolet penismurtumista sattuvat juuri tässä naisten orgasmirikkaimmassa asennossa. Ei kuitenkaan huolta, sillä tutkimukset antavat myös sen mukavan pikku tiedonjyvän, että turvallisimpia asentoja ovat yleensä sellaiset asennot, joissa miehillä on mahdollisuus säädellä liikkeen nopeutta ja pituutta sekä lopettaa yhdyntä nopeasti. Naista voi siis yrittää kasvotusten säädellä silloin kun hän ratsastaa päällä, mikäli liikkeet menevät liian nopeiksi ja pitkiksi. heti huomatessaan kipua.

Perinteinen lähetyssaarnaaja-asento yhdistettiin ainoastaan kuuteen murtumatapaukseen eli vain runsas viidesosa tapauksista oli käynyt tällöin. Kannattaa muistaa, että penismurtuma on kuitenkin melko harvinainen vamma.

Kerrottakoon vielä se, että seksi innostaa yli 50 % naisista eniten kuukautiskierron 14.-15. päivä eli suurin piirtein kuukautiskierron puolessa välissä, ovulaation aikoihin. Muistakaa herrasmiehet, naisen orgasmi on tärkeä juttu, jota ei kannata jättää huomioimatta. Kannattaa siis käyttää paljon aikaa ja huolellisuutta siihen, miten nainen saa orgasmin, onko ymmärretty?

Lisää seksistä voit lukea juttuja täältä. Tutustu myös terveyden ja hyvinvoinnin artikkeleihimme täältä.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Black Written by:

Comments are closed.