Seksiasennot – 5 naiselle hankalinta asentoa

Myönnetään, otsikko voi johtaa harhaan. Kaikki on tapauskohtaista ja kaikki näistä on paljon käytettyjä seksiasentoja, joten tämän artikkelin seksiasennot saattavat olla hankalia toisille mutta nautinnollisia taas toisille. Men’s Health listasi hankalimmat seksiasennot naisten näkökulmasta, joten ajattelimme helpottaa herrasmieslukijoitamme ja kertoa niistä myös suomeksi lukijoillemme. On hyvä tietää, mistä partnerisi saattaa pitää ja mistä ei. Parhaiten selvität asian keskustelemalla kumppanisi kanssa, mutta helpotamme asioiden ymmärtämistä. Tarjolla on toki myös seksiä parantavia tuotteita, joita löydät kattavasti alla olevasta linkistä:

Paras seksiasento löytyy tietysti kokeilemalla

Kuten mainittua, seksiasennot ovat tapuskohtaisia kaikille. Ja paras seksiasento löytyy vain ja ainoastaan kokeilemalla sitä oman seksikumppanin kanssa. Asioista kannattaa ja pitääkin keskustella, jotta homma pysyy mielekkäänä kummallekin. Alla kuitenkin listaus viidestä yleisimmästä sekä niiden hyvät ja huonot puolet.

Takaapäin

Miksei naiset välttämättä pidä tästä: Yksinkertaisesti, se voi olla liian kivuliasta. Takaapäin seksiä harrastettaessa kohdunkaulan liiallinen ”takominen” saattaa aiheuttaa kipua. Syvä penetraatio ei välttämättä aina tunnu kivalta.

Joidenkin kyselyiden mukaan seksi takaapäin ei ole tarpeeksi intiimiä. Vaikka joskus raju seksi kiinnostaa molempia osapuolia, kuitenkin joskus naiset haluavat saada partneriinsa paremman yhteyden. Miehet sen sijaan useimmiten tykkäävät tästä asennosta.

Miten saada tästä asennosta molemmille nautinnollinen: Jotta pumppaus ei olisi liian kivuliasta, yritä pitää työnnöt lyhyinä ja rauhallisina, eikä nopeina ja syvinä. Pinnalliset työnnöt stimuloivat vaginan etuosaa, mikä on herkin osa.

Intiimiyden parantamiseksi koskettele naisen hiuksia ja selkää hellästi sekä suutele häntä niskan seudulle tai suulle, mikäli yletyt. Äläkä unohda hänen klitoriksen hyväilyä. Vaikka keskityt häneen takaapäin, ei se tarkoita sitä, etteikö hänen herkimpiin paikkoihinsa voisi välillä keskittyä.

Nainen ratsastaen päällä

Miksi nainen ei välttämättä pidä tästä: Epävarmuus saattaa iskeä. Joidenkin tutkimusten mukaan suuri osa naisista tuntee epävarmuutta tai turhia estoja ollessaan miehen päällä seksin aikana.

Naiset saattavat olla huolissaan siitä, miltä he näyttävät kumppanilleen tämän ollessa alla. Vaikka kumppanisi näyttäisi kuinka hyvältä tahansa sinun mielestäsi, hän saattaa silti kokea suurta epävarmuutta ratsastaessaan päälläsi.

Mikä avuksi, jos kumppanisi tuntee epävarmuutta: Kokeilkaa sivuttain, ns. ”lusikkahaarukka-asentoa”. Nainen voi maata selällään, kun nostat hänen oikean jalkansa. Asettaudu hänen jalkojensa väliin 90 asteen kulmaan ja hivuttaudu hänen sisälleen. Hänen jalkansa muodostavat ”luhan piikit” ympärillesi, tästä termi ”lusikkahaarukka”.

Nainen ratsastaa ”menosuuntaan”

Kyseessä asento, joka tunnetaan myös nimellä ”Reverse Cowgirl” eli nainen ratsastaa miehen päällä naama menosuuntaan eli poispäin miehestä.

Miksei välttämättä sytytä naista: Asento on hankalasti sovitettavissa toimivaan aktiin, sen avulla on vaikea päästä kliimaksiin. Asento on seikkailunhaluinen mutta ei aina toimiva. Miehen saattaa olla vaikea päästä naisen sisälle ja pysyä siellä ilman haasteita.

Penis ei välttämättä tässä asennossa mene oikeassa kulmassa vaginaan. Aina kun penis tulee liian paljon ulos naisesta, se saattaa tuntua naisesta epämukavalta – samalla myös miehen turvallisuusriski kasvaa. Penis saattaa tulla kokonaan ulos ja taittua, mikäli nainen epähuomiossa jatkaa edestakaista ratsuliikettä.

Miten korjata tilanne: Mikäli näkymä halutaan säilyttää, siirtykää harrastamaan seksiä takaapäin. Kyseinen asento on käytännöllisempi ja mahdollisuudet naisen miellyttämiseen ovat paremmat.

Mikäli kuitenkin haluatte säilyttää asennon tuhmuustekijän: nouskaa ylös. Asettele naisen kädet vakaata peiliä vasten ja mene hänen sisäänsä. Pystyt samalla hyväilemään naistasi ja peili toimii loistavana apuvälineenä molemmille katseiden ja kuvakulmien vaihtoon.

Lähetyssaarnaaja

Miksei nainen välttämättä pidä: Asento ei aina osu oikeisiin kohtiin. Asento ei myöskään mairittele, jos penis on keskivertoa pienempi.

Miten parantaa asentoa: Mies siirtää kroppaansa hieman sivummalle eli ei rinta rinnan, vaan miehen rinta naisen olkapään lähettyvillä. Nainen voi myös laittaa jalkansa 45 kulman asentoon, jolloin hänen lantionsa nousee. Tällöin mies tuottaa mielihyvää osumalla jatkuvasti klitorikseen.

56% naisista, jotka eivät lähetyssaarnaajassa pystyneet saamaan orgasmia, saavuttivat edellä mainitulla tavalla kliimaksin.

69-seksiasento

Miksi ei ole aina naisen mieleen: Asento saattaa liikaa vallata ajatuksia. Moni nainen kokee vaikeaksi saada nautintoa samaan aikaan kuin antaa sitä toiselle. Ja kliimaksin saavuttaminen on todella paljon kiinni mentaalisesta puolesta. On siis vaikea rentoutua jos samalla tekee töitä toisen nautinnon eteen.

Miten korjata tilanne: Mikäli oraaliseksi kuitenkin kiinnostaa molempia, antakaa sitä toisillenne vuorotellen. Monelle naiselle 69 tuntuu liian anonyymiltä tavalta olla intiimisti partnerinsa kanssa. On mukavaa katsoa kumppania silmiin samalla kun saa tai antaa tyydytystä. Vuorottelu kunniaan siis.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen? Mikäli oli, tutustu kirjoituksiimme paremmin. Terveys ja hyvinvointi on tärkeä aihe meille, lue lisää aiheesta täältä. Teemme myös viihteellisiä kirjoituksia, joihin voit tutustua täältä.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.