Peseekö ilmainen treffisivusto maksullisen?

Ilmaiset treffisivustot houkuttavat yleensä kumppania etsivää sinkkua eniten. Onko ilmainen treffisivusto sitten parempi kuin maksullinen? Päätimme selvittää asiaa hieman syvemmin tutustumalla kotimaiseen tarjontaan treffisivujen suhteen. Myös mahdolliset treffipalstat käytiin läpi, jotta saatiin mahdollisimman kattava listaus luotettavimmista ja parhaimmista treffailusivuista. Mikä sitten on se paras treffisivusto, siitä lisää tarkemmin artikkelin lopussa. Sitä ennen voit kuitenkin tutustua meidän valikoimaamme parhaista treffisivuista. Listan löydät alta:

Sivusto Kuvaus Linkki palveluun
victoria-milan Victoria Milan on todellinen seikkailijan deittisivusto, sillä sieltä voit löytää vaikkapa salasuhdetta. Se siis varatuillekin sopiva palvelu, josta voit löytää vaihtelua seksielämään. Liity täältä ilmaiseksi
eliittikumppani Eliittikumppani on todellakin tositarkoituksella surfaaville tarkoitettu palvelu. Sivusto on tarkoitettu pitkäaikaista ja onnellista parisuhdetta etsiville sivistyneille ja aidoille sinkuille. Perusjäsenyys on maksuton ja palvelu on asiakaspalvelun järjestelmällisyyttä myöden laadukas. Rekisteröidy ilmaiseksi ja kokeile
50plus Ainoastaan yli 50-vuotiaille tarkoitettu 50plusmatch.fi on myös aika laaja palvelu. Kyseessä on yksi Suomen suurimmista deittisivuista, jossa yli viiskymppiset etsivät tasokasta seuraa. Jäsenyys on maksullinen, mutta ensimmäiset 6 kk saa ilmaiseksi ja palvelun keston voi määritellä haluamakseen. Jokainen profiili tarkastetaan yksitellen ja palvelu on varmasti laadukasta. Kokeile ilmaiseksi
seuraa-jokaiselle Seuraajokaiselle.fi on täysin kotimainen, suosittu deittipalvelu netissä. Siellä käy vuosittain yli 100 000 sinkkua tutustumassa samanhenkisiin ystäviin ympäri maan. Palvelusta löytyy seuraa sukupuoleen, ikään tai paikkakuntaan katsomatta. Käyttäjämäärät ovat esim. E-Kontaktia huomattavasti pienemmät, tämä voi toki olla myös etu. Liity ilmaiseen palveluun

Perinteinen treffipalsta vai netin treffisivut?

Muistatko vielä lehtien treffipalstat, nuo pikkuhiljaa sukupuuttoon kuolevat viimeiset mohikaanit? Niiden voimaa ei toki sovi unohtaa, ilmainen treffipalsta voi edelleen olla jollekin se ainoa treffikanava. Ainoa tapaa löytää pysyvä parisuhteen onni tai edes silloin tällöin mukavat sinkkutreffit. Ilmainen treffipalsta on siis toki edelleen toimiva vaihtoehto ja sillä löytää varmasti tietyn henkisiä ihmisiä – olivat ne sitten perinteisiin tapoihin luottavia tai iäkkäämpiä. Treffipalstan käyttäjä voi kuitenkin olla potentiaalinen kumppani myös sinulle. Siksi emme täysin kiellä tai halua nauraa perinteisille treffipalstoille.

Ne voivat kuitenkin olla hieman kankeita verrattaessa netin luotettavaan ja toimivaan treffisivustoon. Treffisivut netissä tarjoavat siitä hyvää palvelua, että niissä saat treffit järjestettyä nopeasti ja vaivattomasti. Lisäksi niiden kattavuus on parhaimmillaan niin suurta, että sopivien treffien löytäminen ei tunnu lainkaan vaikealta. Ilmaiset treffisivut tarjoavat lähes samat mahdollisuudet kuin maksullisetkin, mutta siitä lisää seuraavassa kappaleessa. Muista kuitenkin että paras treffisivusto löytyy etsimällä, se voi olla myös treffipalsta jos haluat käyttää totuttua tapaa.

Mikä on paras treffisivusto? Testaa täältä ilmaiset treffisivut

Ilmainen treffisivusto vai maksullinen palvelu?

Olemme pitkän tutkinnan jälkeen tulleet siihen tulokseen että kaikki treffisivustot ovat ilmaisia, ainakin lähtökohtaisesti. Näin ollen ilmainen treffisivu voi tarjota aivan yhtä hyvää palvelua kuin maksullinenkin versio. Treffipalvelut toimivat siten, että kirjautuminen palveluun ja perustason käyttäminen ovat lähestulkoon aina maksutonta. Joskus ilmainen treffisivusto voi myös tarkoittaa sitä, että saat käyttää tietyn ajan sivustoa maksutta. Voit siis rauhassa tutustua palveluun veloituksetta ja tehdä vasta myöhemmin päätöksen siitä, haluatko maksaa kyseisestä treffipalvelusta. Paras treffisivusto voi siis olla maksuton tai sitten se saattaa maksaa, kaikki on kiinni sinusta ja sinun tarpeistasi.

Jos treffisivusto näyttää tarjoavan juuri sinulle sopivaa kohderyhmää, voi se ihan hyvin tarjota maksutta yhtä hyvää palvelua kuin jokin maksullinen treffisivukin. Treffisivut kannattaa kokeilla siis läpi ja valita sieltä omaan käyttöön sopivimmat ratkaisut. Siksi listasimme ylös mahdollisimman kattavat treffipalvelut – jokaiselle jotakin periaatteella. Olit sitten perusseuraa mahdollisimman laajasta käyttäjäkunnasta hakeva, tai iäkkäämpää sukupolvea etsivä, vai kenties ainoastaan seksiseuraa haluava. Kaikille löytyy yllä olevasta listasta sopiva palvelu. Jokainen listattu treffisivusto on luotettava ja lähtökohtaisesti maksuton.

Mikä sitten on paras treffisivusto?

Se sinun kannattaa itse selvittää. Hyvä nyrkkisääntö on, että kokeilet mahdollisimman montaa palvelua. Itse kirjautuminen ei kuitenkaan maksa mitään. Voit sitten tehdä omat valinnat sen mukaan, mikä treffisivu miellyttää ja mikä ei. Treffipalvelusta ei ole pakko maksaa, jos ei halua.

Muista olla avoimin mielin liikenteessä ja pitää terve järki mukana sinkkutreffejä sopiessa. Netissä kaikkeen ei aina kannata luottaa mutta ei kannata liikaa pelätäkään. Silloin jää helposti ilman kokemuksia. Listaamamme treffisivustot ovat lisäksi luotettavia palveluja eli niissä jokainen profiili on tarkkaan syynätty. Joissain jopa edellytetään ehdokkaan pienimuotoista puhelinhaastattelua.

Kannattaa siis tutustua rauhassa tarjontaa ja valita oman mielen mukaan treffipalvelu. Paras treffisivusto löytyy varmasti kun jaksat vain ennakkoluulottomasti kokeilla. Se voi olla ilmainen treffisivu tai myös maksullinen – eiköhän jokainen meistä ole myös valmis maksamaan kunnon deittipalvelusta? Lisää aiheesta voit lukea täältä, käsittelimme deittisivustoja myös aikaisemmin. Tutustu myös muihin aiheisiimme kuten terveys ja hyvinvointi sekä viihdeuutiset ja seksiin liittyvät artikkelit.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.