Solmi kengännauhat luovasti tai helposti

Moni kotona varmasti painii tämän ajankohtaisen asian kanssa, sillä ovathan eskarit taas alkaneet. Kengännauhojen solminta on toki joskus hankalaa meille aikuisillekin. Ei siksi, ettemme osaisi solmia kengännauhoja, vaan siksi että niille olisi mukava löytää jokin nopeasti taittuva tyyli. Allekirjoittanut usein ainakin solmii kengännauhat valmiiksi yhteen ja jättää sidoksen niin löysäksi, että kengät on helppo sujauttaa jalkaan nopeasti.

Kengännauhojen solmiminen nopeasti

Netistä löytyy onneksi aina vastaus kaikkeen, myös siihen miten solmit kengännauhat nopeasti. Tässä tyylinäyte herralta nimeltä Will Jackson:

Kengännauhojen solmut luovasti

Vid4Fun on kerännyt toki myös ne vaihtoehtoiset tavat solmia kengännauhat – mitäpä kengännauhojen solmiminenkaan olisi ilman, että joku alkaa mahtailemaan. Ei vaan, vakavasti puheen ollen, tässä on mageet tyylit solmia kengännauhat:

Olit sitten luova tai halusit päästä helpolla, toivottavasti sait joitain kullanarvoisia vinkkejä talteen tästä artikkelista. Tutustu myös muihin herrasmiesten teksteihimme tai piipahda katsomassa harrastuksista kertoviin artikkeleihimme. Päivitämme blogiamme säännöllisesti ja pyrimme tarjoamaan vinkit ja ohjeet kattavasti, oli kyse sitten lahjan ostamisesta puolisolle tai kengännauhojen solmimisesta.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.