Kalastus on mahtava harrastus

Kaikki muu on turhaa paitsi kalastus. Näin ajattelee ainakin osa herrasmiesblogimme kirjoittajista. Tämän vuoksi kalastus kaikkine kalajuttuineen ja vinkkeineen on meille tärkeä aihe. Voit lukea blogistamme jatkuvasti uusia kalastusaiheisia artikkeleita, milloin mistäkin aiheesta kalastamiseen liittyen. Keräämme niin vinkkejä, hauskoja videoita, kuin myös tietoa kalastustuotteista, kuten esimerkkinä tämä artikkeli verkkokaupoista kalastukseen liittyen. Kalastus on kuitenkin taitolaji, johon ei koskaan voi olla liikaa tietoa ja taitoa olemassa. Kannattaa siis huolella lukea kaikki kalajuttuihimme. Ja niitähän meillä piisaa – ihan käytännön kokemuksista teoriatasoon asti.

Kalastusvideot ja -ohjeet

Välitämme säännöllisesti kalastusvideoita ja -ohjeita sekä yleisiä vinkkejä kalastamiseen liittyen. Oli kyseessä sitten yksinkertainen video liittyen kotimaiseen kalastukseen tai näyttävä taimenen kalastusvideo Norjasta, pyrimme julkaisemaan niitä tasapuolisesti blogissamme. Emme siis pyri pelkästään viihteellisten ja näyttävien videoiden julkaisuun – vaikka nekin ovat toki meille kalastajille hauskaa ajanvietettä.

Tässä esimerkiksi todella näyttävä video käyttäjältä Darcizzle Offshore, joka on naiskalastaja nimeltä Darcie Floridasta. Häneltä löytyy rutkasti hyviä ja näyttäviä kalastusvideoita, jotka eivät kaikki suinkaan sovi tänne meidän oloihimme, koska kyseessä ovat eksoottisemmat alueet ja kalat. Kuten tässä videossa Darcie nappaa tiikerihaiden heimoon kuuluvan härkähain:

Keräämme myös säännöllisesti hauskoja kalastusvideoita blogiimme. Kuten vaikkapa nämä vuoden 2015 kalastusmokat -otsikolla löytyvät hauskat pätkät.

Kalastusvinkit tarpeesi mukaan

Keräämme kalastusaiheisia vinkkejä ja ohjeistuksia, olipa tarpeenasi sitten meritaimenen kalastus Norjassa tai ihan vaan vinkkien saannit siian kalastamiseen kevätaikaan. Pyrimme antamaan siis jokaiseen kalastustarpeeseen sopivimmat vinkit aika ajoin. Meitä kalastajia kuitenkin on niin moneen veneeseen, että pelkkien kalastusmatkojen kuvailu tai ohjeistus ei palvelisi, kuin tiettyä osaa meistä. Niistäkin löydät toki ohjeistusta ja vinkkejä mm. täältä.

Onhan kalastaminen sentään kaiken kansan huvi, ja siitä mukavaa, että sitä voit harrastaa aika pienelläkin budjetilla. Ja mikäli budjetti kestää sekä innostuksesi nousee, voit aina korottaa kalastusharrastuksesi panoksia kohti kovempia elämyksiä. Kuten esim. kalastusreissut ulkomaille.

Tässä loistava esimerkki kalastamisen hienouksista – mikä asia nyt kullekin tuntuu hienolta. Käyttäjä nimeltä Defe on ladannut hienon videon pintavieheillä kalastamiseen liittyen. Kyseessä on oiva esimerkki siitä, kun jaetaan sekä yleishyödyllistä tietoa, että kalastamiseen liittyvää mukavaa fiilistelyä kanssakäyttäjille. Siihen mekin pyrimme kokonaisvaltaisesti Fish Black Lake -blogissamme. Katso video alta:

Kalastusohjeita koko kansalle

Ota siis hyvä asento ja vaikkapa jotain suosikkijuomaa vierellesi, ja perehdy rauhassa tarjontaamme. Saat meiltä ohjeet arkipäiväiseen kalastukseen sekä myös vaativampiin kalajuttuihin. Ja jos et löydä meiltä sopivia vinkkejä, ohjaamme sinua myös muihin kalastuksen portaaleihin, joita Suomessakin riittää.

Kaikki kalastukseen liittyvät artikkelit löydät tästä arkistosta. Kannattaa tutustua myös muihin harrastuksia käsitteleviin juttuihimme.

Kalastus kannattaa – olitpa sitten nuori tai vanha, uistelija tai onkija. Ei muuta kuin uutta matoa koukkuun ja kohti uusia kalaretkiä…

Viimeisimmät artikkelit

Mr Fish Written by:

Comments are closed.