Tyylikkäät puhelimen kuoret

Oletko kyllästynyt siihen, että puhelimen kuoret eivät täytä laatukriteereitä tai eivät ole tarpeeksi tyylikkäitä sinun makuusi. Yleensä kuoria saa monipuolisesti eri kuoseissa mutta materiaalit ovat melkeinpä samat: silikoni tai joku muu muovisen ja halvan näköinen kuori, joka ei mairittele puhelintasi. Herrasmiesten blogimme löysi juuri sinulle sopivan sivuston, josta saa tilattua tyylikkäät puhelimen kuoret 1-2 arkipäivässä. Mikä parasta, näitä tyylikkäitä, arvokkaan näköisiä puhelimen kuoria saa niin iPhone, kuin Samsung-puhelimiin. Ja löytyypä sivustolta myös muille puhelinmalleille sopiviakin kokonaisuuksia.

Tämä on ainakin meille ensimmäinen kerta, kun näemme oikeasti tyylikkäät puhelimen kuoret. Valikoimissa on puusta ja nahkasta tehtyjä, myös lompakkoina toimivia suojakuoria. Vihdoinkin se kallis puhelin saa arvoisensa suojan.

Tutustu tyylikkäisiin puhelimen puu- ja nahkakuoriin.

Puhelimen suojakuoret poronnahasta

Miltä kuulostaa puhelimen suojakuoret vaikkapa poronnahasta valmistettuina? Tai puusta tehty tyylikäs design suojakuori iPhonelle? Tällaisia luomuksia on saatavilla kattavasti.

iPhone suojakuoret – lompakko ja suojakuoret samassa, designia tyylikkäästi

Nostimme esimerkkinä tämän Apple iPhone 6 Plus -mallille tarkoitetun suojakuoren. Malli on läpällä varustettu lompakko ja materiaali ruskeaa nahkaa sekä pähkinän värissä olevaa lastua. Tämä todella tyylikäs ja toimiva kokonaisuus on vain osa valikoimaa. Löydät siis varmasti myös muille malleille toimivat ratkaisut.

Saat puhelimen suojakuoret nopeasti verkkokaupasta, hyvään hintaan mutta kestävinä ja ennen kaikkea tyylikkäinä ratkaisuina. Esimerkkilompakon speksit näet tarkemmin vielä tästä:

  • Lastun ruskea nahka/pähkinäpuu -lompakkokotelo Apple iPhone 6 Plus -puhelimeen.
  • Kotelo on ruskeasta poronnahasta ja pähkinäpuusta valmistettu.
  • Kyseessä kotimaista designia oleva lompakkokotelo – käytäntö ja tyylikkyys kohtaavat parhaimmalla tavalla.
  • Kotelossa on setelitasku sekä korttipaikat ja kynätasku.
  • Tuotteen toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Puukuoret puhelimeen – nahkasta ja puusta valmistetut puhelimen suojakuoret

iPhone kuoret ja paljon muuta

iPhone 6 yhteensopivat suojakuoret eivät suinkaan ole ainoat, mitä valikoimista löydät. Tutustu tarkemmin valikoimaan linkistä alta. Löydät varmasti tyylikkäät puhelimen kuoret tarpeesi mukaan. Vihdoin on löytynyt puhelimen suojakuoret, jotka ovat tyylikästä designia kotimaasta, kohtuuhintaan. Puhelimen ei enää tarvitse näyttää halvalta, kun haluat suojata sitä tai saada siitä käytännöllisen lompakon.

Tutustu Puhelimenkuoret.fi ja tilaa sieltä kätevästi puhelimen kuoret netistä suoraan kotiisi.

Lisää design-tuotteita tai miesten muodista voit lukea täältä – keräämme jatkuvasti tietoa tyyliin ja designiin liittyen. Herrasmiehiä varten.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.