Kalastaminen on kivaa – lue blogista kalajuttumme

Kalastaminen on herrasmiesten blogillemme tärkeä vapaa-ajan viete. Kalastaminen on niin tärkeää, että meiltä löytyy sille oma juttuarkistomme vinkkeineen ja ohjeineen. Kalastamisesta voit lukea blogistamme jatkuvalla syötöllä uusia ajankohtaisia artikkeleita – milloin mistäkin aiheesta kalastukseen liittyen. Löydät kalastiusblogistamme kalastusvinkit, hauskat videot sekä myös tietoa kalastamisen eri tuotteista. Keräämme esimerkiksi tietoa parhaimmista kalastuksen verkkokaupoista sekä tietenkin myös kalastusvälineistä. Kalastaminen on toki sen verran taitolaji, ettei pelkillä oikeilla välineillä pärjää kovin pitkälle. Koskaan ei voi olla liikaa kalastustietoutta ja -taitoa olemassa. On siis hyvä tutustua huolella kaikkiin kalastusjuttuihimme. Ja niitä meillä tosiaan riittää – niin käytännön kokemuksista aina teorian kalastamiseen asti. Kalastaminen on kattavasti käsitelty blogissamme.

Kalastusvideot ja -ohjeet

Välitämme säännöllisesti kalastusvideoita ja -ohjeita sekä yleisiä vinkkejä kalastamiseen liittyen. Oli kyseessä sitten yksinkertainen video liittyen kotimaiseen kalastukseen tai näyttävä taimenen kalastusvideo Norjasta, pyrimme julkaisemaan niitä tasapuolisesti blogissamme. Emme siis pyri pelkästään viihteellisten ja näyttävien videoiden julkaisuun – vaikka nekin ovat toki meille kalastajille hauskaa ajanvietettä.

Tässä alla esimerkkinä pari näyttävää videota viehättävältä käyttäjältä Darcizzle Offshore. Kyseessä on taitava floridalainen naiskalastaja nimeltä Darcie. Hänellä on Youtubessa vinot pinot viihdyttäviä ja ennen kaikkea näyttäviä kalastusvideoita. Ne eivät tietenkään kaikki sovi tänne meidän kotioloihimme, koska kyseessä on eksoottinen Florida ja alueelle tyypillisimmät kalat. Alla kuitenkin muutama esimerkkivideo Darcielta:

Keräämme myös säännöllisesti hauskoja kalastusvideoita blogiimme. Kuten vaikkapa nämä vuoden 2015 kalastusmokat -otsikolla löytyvät hauskat pätkät.

Kalastusvinkkejä kaikenlaisille kalastajille

Keräilemme kalastuksesta kaikenlaisia vinkkejä ja ohjeita, oli tarpeenasi sitten meritaimenten kalastaminen vaikkapa Norjassa tai ihan vain yleisten kalastusvinkkien saaminen siian kevätkalastukseen. Haluamme tarjota siis jokaiselle kalastajalle sopivia vinkkejä hänen kiinnostuksen kohteidensa ja tarpeidensa mukaan. Meitä kalastuksen harrastajia (ja ammattilaisia) on kuitenkin olemassa niin moneen eri veneeseen, että pelkät kalastusmatkojen kuvailut tai ohjeistukset eivät palvelisi tarpeeksi laajalla skaalalla kaikkia kalastusharrastukseen hurahtaneita. Niistäkin löydät toki ohjeistusta ja vinkkejä mm. täältä.

Kalastus on sentään koko kansan huvi sekä siksi mukavaa, että pystyt harrastamaan melko pienellä budjetilla. Ja sitä mukaa kun budjetti kestää tai innostuksen tasosi nousee, voit toki korottaa kalastusharrastuksen kulutusta kohti kovempia elämyksiä. Voit ruveta tekemään vaikkapa kalastusreissuja ulkomaille.

Kalastaminen on myös täynnä hauskoja hetkiä niin mokien kuin loistavien pyyntien johdosta. Bill Dance on tunnettu malliesimerkki edellä mainituista eli kalastusmokien tekemisestä. Hän on myös videoinut mokat ja ladannut niitä oman Youtube-kanavan alle. Kyseessä on loistava esimerkki siitä, ettei kalastamista tarvitse ottaa niin vakavasti. Siihen me pyrimme toki myös Fish Black Lake -blogissamme. Katso Bill Dancen eräs kalastusmmokailujen koostevideo alta:

Kalastusohjeet kattavasti blogistamme

Otapa vaikka hyvä asento ja kenties jotain suosikkijuotavaa vierellesi sekä aloita kalastusblogiimme perehtyminen rauhassa. Saat blogistamme ohjeita niin jokapäiväiseen arkikalastukseen kuin myös vaativampaan kalastamiseen. Ja mikäli et meiltä löydä juuri sinulle sopivia kalastusvinkkejä, ohjaamme sinut todennäköisesti johonkin muuhin kalastamisen foorumiin, joita Suomessakin riittää tarpeeksi jokaiseen tarpeeseen.

Jokaisen kalastamiseen liittyvän artikkelin löydät tästä arkistostamme. Kannattaa myös toki tutustua muihin harrastuksiin keskittyviin artikkeleihimme.

Kalastaminen on sekä mukavaa, että kannattavaa – olit sitten iäkäs tai nuori, uistelija taikka onkija. Toivottavasti nautit kalastamisen blogistamme.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.