Kauluspaita housuihin oikealla tavalla

Business Insider UK antaa hyvät vinkit herrasmiehille siitä, miten kauluspaita kannattaa laittaa housujen sisälle. Kyseessä lienee monelle miehelle tuttu ongelma – nimittäin se kun kauluspaita ei pysy aloillaan vaan vääntyy ja kääntyy liikkeiden mukaan liikaa. Kauluspaita kuitenkin yleensä laitetaan housuihin, mutta väärällä tavalla. Tämä sitten yleensä johtaa siihen, että kauluspaita ei pysy paikallaan, ja sitä päädytään korjailemaan alitajuntaisesti koko ajan, mikä saattaa häiritä liiketapaamista tai vapaata jutustelua juhlissa – olo ei tunnu mukavalta ja luonnolliselta.

Pue päälle aluspaita

Business Insiderin ohjevideon vinkit ovat tässä:

  1. Pue päällesi aluspaita, joka pitää ujuttaa alushousujen alle. Tiedetään, joillekin tämä tapa saattaa aiheuttaa jo luontaisia hylkimisreaktioita, mutta muista tämä: aluspaidan ujuttaminen alkkareiden alle on yksi avaintekijöistä istuvan kauluspaidan suhteen. Aluspaitoja saat netistä esimerkiksi Sangarin valikoimasta – tutustu siihen täältä.
  2. Tämän jälkeen pue päällesi kauluspaita, jonka helman laitat housujen alle (ei alushousujen alle). Mikäli kauluspaidan ujuttaminen housuihin tuntuu vaikealta, voit pukea housut päälle vasta kauluspaidan jälkeen.
  3. Tarkista lopuksi, että paidan nappirivistö ja housujen nappi sekä vetoketju muodostavat siistin ja suoran rivistön. Tämän ansiosta annat siistin vaikutelman.

Nyt kauluspaita pysyy siistinä ja istuu mukavammin päälläsi. Mikä parasta, sen asentoa ei tarvitse korjailla jatkuvasti, vaan voit nauttia olostasi rauhassa ja keskittyä tapaamiseen tai kutsuihin.

Alla Business Insiderin video-ohje, jonka näet myös täältä.

Tutustu myös muihin vinkkeihimme tai artikkeleihimme miesten pukeutumisen suhteen. Tarjoamme paljon ohjeita sekä asianmukaisia vinkkejä esim. etiketistä tai pukeutumiseen liittyvistä ohjeista.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.