Tuorepuuro helposti – katso resepti

Tuorepuuro on sopiva tapa saada kiireessäkin aamupuuroa. Se nimittäin valmistetaan illalla ja annetaan tekeytyä yön yli ja nautitaan aamulla. Health.com jakoi taannoin hyvän reseptin videon kera Facebookissa. Kyseisen reseptin voit katsoa myös täältä.

Tässä vielä tuorepuuroreseptin ainesosat:

Tuorepuuro chia-siemenillä ja tuoreilla marjoilla

Tuorepuuro tehdään siis edellisiltana sekoittamalla ainekset yhteen. Tähän tuorepuuroon käytetään tosiaan chia-siemeniä ja marjoja, mutta voit toki käyttää täytteitä mieltymystesi mukaan.

Ainekset: kaurahiutaleet, marjoja, mantelimaitoa, chia-siemenet, vaahterasiirappi, kaneli

Tuorepuuro pelastaa aamutorkun

Tuorepuuro tosiaan on aamulla pitkään nukkuvien tai todella aikaisin töihin lähtevien pelastus. Toimii hyvin ainakin sellaisille, joilla ei syystä tai toisesta ole aikaa ruveta aamupalaa tuhtaamaan. Allekirjoittanutkin on kieltämättä aika usein joutunut tekemään aamupalaleivät valmiiksi edellisiltana, jotta säästäisin aikaa sitten aamulla. Leivät eivät kuitenkaan aina toimi valmiiksi tehtyinä niin hyvin, kuin olisi syytä toimia. Maku tai koostumus voivat kärsiä, kun leivät seisovat yön yli jääkaapissa. Tämän vuoksi tuorepuuro on hyvä valinta aamukiireiselle. Ei tarvitse sitten aamulla ruveta aamupalaa säätämään, mutta saa silti hyvänmakuista ja ravitsevaa settiä.

Lisää tuorepuurojen reseptejä löydät The Good Morning -blogista, joka on kerännyt niitä kattavasti (ja luovasti).

Katso reseptit täältä.

Lisää ruokaan tai juomaan liittyviä aiheita löydät täältä. Tutustu myös terveyden ja hyvinvoinnin artikkeleihimme.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.