Solmut onnistuvat kätevästi, kun katsot nämä ohjeet

Toimivat solmut ovat herrasmiehille kultaakin kalliimpia, varsinkin jos olet kalastava herrasmies. Siksi me täällä Fish Black Laken blogissa haluamme pistää hyvää kiertämään tarjoamalla ohjeita myös solmujen tekoon. Solmut on syytä hallita, jos meinaa esimerkiksi vesillä helpottaa elämää. Ja on solmujen tekemisestä hyötyä myös maakravuille.

Tässä alla on 10 solmun ohje arkeen. Kyseessä on käytännöllisiä solmuja mm. tavaroiden nostoa tai vaikkapa kuntoilua varten. Mikä parasta, video ohjeistaa solmujen tekoa todella yksinkertaisesti – nämä solmut on siis helppo oppia. Katso video alta:

Solmuja kannattaa harjoitella säännöllisesti

Kuten todettua, solmujen tekeminen on jokapäiväistä elämään helpottavaa hommaa. Niitä kannattaa opetella tekemään päivittäin. Aivan kuten kravattisolmujen teko, kyseessä on taito, joka jokaisen herrasmiehen olisi syytä hallita. Jos ei muuten, niin ainakin voit päteä käytännöllisiä solmuja tehdessä. Jos et siis ole kalastava erämies tai muuten vain käytännöllisyyden perikuva, opettele solmut vaikka seuramiestaitoja ajatellen. Voit hauskuuttaa solmuilla illanvietoissa.

Katso täältä lisää ohjeita tai tutustu harrastuksista kertoviin artikkeleihimme.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.