7 kuumaa seksiasentoa

Onko haussa hyvä seksiasento tai haluat muutoin vain vipinää makkariin? Herrasmiesblogimme haluaa auttaa sinua tarpeen vaatiessa myös seksielämän parantamisessa, joten tässä muutama vinkki rikastamaan seksielämääsi. Mens Helth julkaisi hiljattain kätevän artikkelin, jossa listattiin hyviä seksiasentoja. Alkuperäisen artikkelin 60 sekunnin videon kera voit katsoa täältä.

Listaamme tähän kuitenkin kyseisen opetusvideon annin kuvien merkeissä (kuvat ovat Men’s Healthin videolta otettu). Tutustu siis rauhassa 7 kuumaan seksiasentoon ja valitse mieleisimmät omaan makkariisi. Seksiasentojen paranteluun on olemassa myös apuvälineitä, kuten tyynyjä ja keinuja, joilla saat seksiasennot tehtyä paremmin. Teimme jutun myös seksitreffien järjestämisestä – sen voit lukea täältä. Tai mikäli seksitreffit eivät ole sinun juttusi, vaan haluat tavata kiinnostavia ihmisiä perinteisesti deittailemalla, tutustu tähän artikkeliimme deittisivustoista:

Seksiasennot – 7 kuumaa vinkkiä

Listasimme tähän alle kuumat seksiasennot. Tutustu rauhassa ja ota mukaan, mikäli vaikuttavat sopivan juuri sinulle ja partnerillesi. Seksiasentoja kannattaa kokeilla rauhassa, ilman turhaa hoppua. Silloin seksiasennot todennäköisesti toimivat parhaiten, kun jätetään turha hosuminen pois.
Seksiasento nro 1 – kottikärryt

Seksiasento nro 1

Kottikärryt – tässä seksiasennossa perinteinen takaapäin eli doggy style -asento muokataan hieman elävämpään tilaan. Mies nostaa naista lantion kohdalta ja nainen kietoo jalat hänen ympärilleen, jotta työntöliikettä on helppo toistaa sujuvasti. Toimiva asento, joka samalla käy myös pienoisesta kuntoilusta. Tai siis lisää kuntoilun aspektia seksiin, onhan seksi sinällään jo kuntoilua ihan perusasennoissakin.

Seksiasentoja, katso listalta seuraava asento: lusikkahaarukka

Seksiasento nro 2

Luha eli lusikkahaarukka – tässä asennossa lähetyssaarnaajaa muokataan sen verran, että mies työntyy naisen sisälle hieman vinottain, samalla naisen jalkaa nostaen 90 asteen kulmaan (siltä puolelta, jonne mies nojaa). Naisen lantio nousee tällöin ylemmäs, mikä helpottaa sisälle pääsyä ja tuo paremman tunteen, koska mies pääsee syvemmälle.

Seksiasentojen top 7, tässä nro 3: hämähäkki

Seksiasento nro 3

Hämähäkki – aika haastava ja rasittava asento mutta toimiessaan takaa mielihyvää ja eksotiikkaa seksileikkeihin. Mies ja nainen istuvat vastakkain, nainen laittaa jalat miehen lantion yli ja keinuntaliikkeen voi aloittaa. Kädet toimivat tukena molemmilla takana.

Seksiasentoja niitä hakeville, katso 7 kuuminta

Seksiasento nro 4

Solmu – mies polvistuu ja nainen makaa hänen edessään kyljellään. Tässä partenrit ovat ikään kuin solmussa, kun naisen ylempi jalka kietoutuu koukussa miehen ympärille. Helppo ja toimiva seksiasento.

7 seksiasentoa

Seksiasento nro 5

Kodin kruununperillinen – yksinkertainen mutta ylistävä tapa antaa suullista nautintoa. Nainen istuu tuolille ja laittaa jalkansa miehen käsivarsille tai olkapäille. Tässä partneri voi kirjaimellisesti tuntea olonsa kuninkaalliseksi, kun toinen palvoo häntä alhaalta päin oraalisesti.

Seksiasennot, 7 kuumaa vinkkiä

Seksiasento nro 6

Vatkain – haastava mutta toimiessaan eksoottinen seksiasento. Ei välttämättä jokapäiväiseen toimintaan mutta kätevä sytyttäjä. Nainen makaa maassa selällään niin, että jalat on nostettu hänen yläpuolelleen. Mies kyykkää hänen yllään, muista ottaa rauhallisesti sillä naisen niska on sellaisessa asennossa että kovaan runnomiseen ei kannata lähteä.

Seksiasentojen ABC, katso 7 kuumaa ohjetta

Seksiasento nro 7

Lumienkeli – tässä asennossa nainen makaa selällään ja mies hänen päällään, mutta naama ikään kuin meno suuntaan. Nainen nostaa jalat ylös ja kietoo miehen ympärille ne, jotta lantio nousee ylös ja mies pääsee hänen sisälleen. Melko hankala asento, eikä sovi kaikille. Mutta jos parilla on yhtään edes vähäistä akrobatiaa suhteessaan, kannattaa kokeilla!

Tutustu myös muihin seksiä käsitteleviin artikkeleihimme. Lisää seksistä voit lukea sieltä. Hyvä seksiasento löytyy aina käyttäjän mieltymysten mukaan ja kokeilemalla. Muista, että nämä ovat vain 7 vinkkiä, seksiasentoja voit löytää lisää muualta tai käyttää vaikka omaa mielikuvitustasi. Ei muuta kuin makuuhuoneen puolelle kokeilemaan – vai pitäisikö jopa heivata makkari ja kokeilla kokonaan uutta paikkaa?

Suosituin seksiasento löytyy kokeilemalla. Ja kaikki seksiasennot eivät sovi kaikille. Löydä siis rauhassa omasi. Seksiasentoja kannattaa rauhassa testailla ja kannattaa muistaa, että toista pakottamalla tai painostamalla eivät seksiasennot todennäköisesti tule toimimaan. Vaatii kokeilunhalua ja yhteisymmärrystä löytää parhaat seksiasennot sekä sinulle, että kumppanillesi – ennen kaikkea.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.