Yrityslaina onnistuu nopeasti ja helposti netistä

Yrittäminen on paras tapa saada Suomi nousuun ja mikä onkaan parempi tapa kuin tukea yrityksiä. Siksi yrityslaina kannattaa ottaa, mikäli tarvetta sille esiintyy. Herrasmiesten blogimme kävi läpi yrityslainaa myöntävät tahot, jotta sinun olisi helpointa valita paras yritysluotto yrityksellesi. Sellainen yrityslaina, jossa ehdot ovat juuri sopivat ja lainanmyöntäjä on luotettava taho. Nykyään netistä saa lainaa yritykselle helposti ja nopeasti. Tämä on hyvä juttu, mutta on syytä selvittää onko yritysluotto niin joustava, miltä ehdot näyttävät.

Tutustu alla olevaan listaukseemme rahoitusalan yrityksistä, jotka myöntävät yritysluottoa hyvillä ehdoilla. Saat lainaa yrityksellesi ilman, että sinun täytyy stressata lainan myöntäjän luotettavuudesta.

FIN Yritysrahoitus tarjoaa yrityslainaa jopa 5000 euroa netistä, tutustu palveluun täältä.

Lisää rahoituspalveluja löydät tästä artikkelista, kun luet pidemmälle.

Yritysluotto netistä näillä opeilla

Kotimainen FIN Yritysrahoitus Oy on rahoitusalan yritys, joka myöntää yrityksille 2000-5000 euron yrityslainoja joustavalla 6-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Yrityslainaa voit helposti hakea verkkohakemuksella netistä, sillä hakeminen ei vaadi tilinpäätöksen tai minkään muiden liitteiden toimittamista. FIN Yritysrahoitus on erikoistunut juuri kotimaisten yritysten rahoittamiseen, joten yritysluotto heiltä on hyvin hanskassa. Saat lainaa yritykselle nopeasti ja luotettavasti.

FIN Yritysrahoituksen yrityslainaa voi hakea niin suuret kuin pienetkin yritykset millä tahansa yritysmuodolla. Oli sinulla sitten toiminimi, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö, saat yritysluottoa heiltä. Lainaa hakevalla yrityksellä ei ole pakko olla pitkää toimintahistoriaa – yrityksen lainantakaajan tulee kuitenkin olla aina vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilöistä, esimerkiksi osakkeenomistaja, hallituksen jäsen, toimitusjohtaja tai joku muu yksityishenkilö, jolla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä.

Saat lainaa yritykselle näillä ehdoilla:

 • Lainasummat 2000 ja 5000 euron väliltä
 • 6-24 kuukauden takaisinmaksuajalla
 • Vuotuinen kiinteä 14,9 % korko koko lainan ajan
 • 299 € järjestelypalkkio
 • 15 €/kk tilinhoitomaksuun


Hae 2000-5000 euron lainaa yrityksellesi

Lainaa yritykselle heti joustavasti

Joskus yrittäjän on hyvä saada lainaa heti. FIN Yritysrahoituksen 2000-5000 euron yrityslaina onnistuu netistä heti joustavalla 6-24 kuukauden takaisinmaksulla. Saat lainaa yritykselle netistä helposti yrityslainan myöntäjän verkkohakemuksella. Ilman tilinpäätöksen tai muiden liitteiden toimitusta.

 • Kaikenkokoiset yritykset voivat hakea yritysluottoa
 • Yritysmuoto voi olla toiminimi, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö tms.
 • Ei tarvitse olla pitkää toimintahistoriaa

Kunhan lainan takaajana olevan yrityksen yhden vastuuhenkilön kuten osakkeenomistajan, hallituksen jäsenen, toimitusjohtajan tai muun yksityishenkilön pitää olla hoitanut raha-asiansa kunnolla eli henkilöllä ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä.

Tee lainahakemus nopeasti ja helposti verkossa. Voit saada jopa 5000 euroa lainaa yrityksellesi.

Yrityslainaan on myös toinen vaihtoehto

Yritysluotto onnistuu myös Rahoittaja.fi:n palveluilla. Kyseinen yritys on myös yritysrahoitukseen erikoistunut suomalainen rahoitusyhtiö. Yrityslaina heiltä on siis myös melko varma valinta, he tietävät miten yrityksiä palvellaan parhaiten. Heiltä saa nopeasti lainaa yritykselle netistä monipuolisilla rahoitusratkaisuilla. Tavoitteena on löytää jokaiselle yritykselle parhaiten sopiva rahoitusratkaisu.

Rahoittaja.fi tarjoaa yrityslainaa kahdella eri tavalla:

Rahoittaja.fi:n Yrityslaina

Yrityslaina onnistuu aina 1000 eurosta jopa 50 000 euroon, 1-12 kuukauden laina-ajalla. Yrityslaina haetaan henkilökohtaisella TUPAS-tunnisteella ja lainanhakijalla pitää olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Yrityslaina on vakuudeton ja sille vaaditaan henkilötakaus – esimerkiksi yrittäjä itse voi olla yrityslainan takaaja. Yrityksen maksukyvyn ja luottoluokituksen tulee olla kelvollinen. Yrityksen tulee olla esimerkiksi verovelaton.

Yrityslainaa hakevan yrityksen täytyy olla suomalaisella Y-tunnuksella varustettu. Se voi olla minkä ikäinen tai kokoinen tahansa, yrityslainaa saa niin nuoret kuin vanhat, isot ja pienet yritykset. Yritysluotto on siis suhteellisen helppo saada.

Miten Yrityslaina sitten toimii? Katso Rahoittaja.fi: ohjeistus heidän tarjoamaa yritysluottoa varten:

 • Nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö hakee lainaa sivustolla. Hän tunnistautuu palveluun henkilökohtaisilla Tupas-tunnuksillaan, valitsee lainasumman ja täyttää lainanhakulomakkeen takaajainfoineen.

 • Asiakkaan antamaan s-postiosoitteeseen lähetetään linkki, jota klikkaamalla hän hyväksyy edustamalleen yritykselle myönnettävän lainan.

 • Rahat maksetaan tilille saman päivän aikana, aukioloaikojemme puitteissa.

Yrityslainaa jopa 50 000 €
Yrityslaina netistä


Laskut heti rahaksi

Yrityksen Laskut Rahaksi – palvelu sitä varten

Rahoittaja.fi:llä on myös toinen palvelu yrityslainan rinnalle. Laskut rahaksi -tyyppinen laskurahoitus eli factoring tarjoaa samanlaisen mahdollisuuden kuin perinteinen yritysluotto. Voit suunnata yrityslainan laskujen maksuun.

Tässä ehdot:

 • Myytävä lasku ei saa olla erääntyvä
 • Myytävän laskun pitää olla aiheellinen sekä riidaton
 • Yrityksen yhteyshenkilöllä pitää olla nimenkirjoitusoikeus
 • Laskun myyjän pitää olla kotimaisen Y-tunnuksen omaava yritys – yrityksen pitää olla ennakkoperintärekisterissä
 • Loppuasiakkaan pitää myös olla luotettava ja kotimaisen Y-tunnuksen omaava yritys
 • Yritykset saavat olla kooltaan ja iältään minkälaisia tahansa
 • Laskuja voi myydä sekä yhden, että useampia
 • Rahoittaja voi ostaa kaiken kokoisia laskuja

Laskut rahaksi -palvelu toimii näin:

 1. Nimenkirjoitusoikeudella varustettu henkilö tunnistautuu rahoituspalveluun henkilökohtaisilla Tupas-tunnuksillaan
 2. Kyseinen henkilö lataa laskut tai yksittäisen laskun mahdollisine liitteineen netissä Rahoittajan omaan järjestelmään
 3. Nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö saa rahoitustarjouksen sähköpostiinsa, siinä olevaa linkkiä klikkaamalla hän hyväksyy kyseisen tarjouksen
 4. Rahat siirretään hyväksynnän jälkeen 24 tunnin sisällä myyjän tilille. Tällöin Rahoittaja maksaa komission.
 5. Rahoittaja hoitaa myös loppuasiakkaan informoinnin sekä maksuvalvonnan laskun myyjän puolesta.


Laskut heti rahaksi – Rahoittaja.fi
Yrittäjä – muuta laskut heti rahaksi. Rahoittaja.fi

Yritysluotto FIN Yritysrahoitukselta

Muistutuksena vielä FIN Yritysrahoituksen yritysluotto, josta alussa mainitsimme. Siinä saat 2000-5000 € kokoisen yrityslainan joustavalla 6-24 kk takaisinmaksuajalla varustettuna. Saat siis yritykselle lainaa netistä nopeasti ja helposti – verkkohakemuksella, jossa hakemiseen ei tarvita tilinpäätöstä tai muita liitteitä.

Kyseistä yrityslainaa voi hakea kaikki yritykset millä tahansa yritysmuodolla, kunhan raha-asiat ovat kyseisellä yrityksellä kunnossa. Yritysluottoa hakevalta taholta ei edellytä pitkää toimintahistoriaa, mutta yrityslainan takaajan pitää kuitenkin olla aina ilman rekisteröityjä maksuhäiriöitä yrityksessä toimiva vastuuhenkilö: toimitusjohtaja, osakkeenomistaja, hallituksen jäsen tai muu yrityksen vastuu- ja yksityishenkilö.

Yritysluotto onnistuu näin:
– Lainasumma voi olla 2000-5000 €
– Yrityslaina annetaan 6-24 kuukauden takaisinmaksuaikaa noudattaen
– Saat lainaa yritykselle vuotuisella kiinteällä 14,9% korolla
– Järjestelypalkkio on 299 €
– Tilinhoitomaksua kertyy 15 € kuukaudessa.

Tee lainahakemus nopeasti ja helposti verkossa. Voit saada jopa 5000 euroa lainaa yrityksellesi.

Lisää raha-asioista voit lukea täältä. Hae lainaa yritykselle netistä jo vaikka tänään. Yritysluotto on helppo ja joustava tapa saada yrityksesi toimintaan pysyvyyttä. Hae yrityslaina aina luotettavalta taholta, kuten edellä mainitut rahoituspalvelut.

Yrityslainaa ei koskaan kannata hakea kepein askelin – vaikka sen hakeminen on helppoa ja vaivatonta sekä palveluntarjoajat luotettavia, kannattaa aina harkita tarkkaan. Punnitse etukäteen huolella, riittääkö rahkeet yrityslainaa varten. Ja mikäli ne riittävät, voit huoletta hakea sinulle sopivinta vaihtoehtoa yllä mainittujen tahojen kautta. Yrityslaina tai yritysluotto, miten ikinä sitä haluatkaan kutsua, on oiva tapa hakea lainaa yritykselle heti. Se on loistava palvelu etenkin nykyajan haastavan taloustilanteen takia. Yrityslaina toivon mukaan on auttamassa uusia yrittäjiä polkaisemaan toimintansa käyntiin, sekä vanhoja toimijoita päästämään pois kuilun partaalta. Siten saadaan toivon mukaan Suomi nousuun.

Muista, että yritysluotto kannattaa hommata sieltä, mistä saat sen juuri sinulle sopivimmin. Eli ehdot ovat sinun toimintasi kannalta parhaat ja lainan takaisin maksu onnistuu järkevällä tavalla. Silloin yrityslainaa on turvallista hakea. Myös se, että saat lainaa yritykselle nopeasti, on tärkeä seikka. Jää aikaa yrityksen kehittämiseen ja toiminnan varmistamiseen. Eikä tarvitse odotella yrityslainaa turhan kauan. Näin takaat yritystoiminnan soljuvan jatkuvuuden – laina yritykselle tulee heti käyttöön.

Toivottavasti löysit parhaimman palveluntarjoajan ja sait yritykselle lainaa nopeasti.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.