Virtuaaliseksi – BKK Virtual Reality Masturbation Game Set

Virtuaalitodellisuus ja 3D ovat jo melko kauan olleet vallitsevaa todellisuutta yhteiskunnassa. Esimerkiksi virtuaalilaseja hyödyntävä vuoristorata löytyy jo Lintsiltä ja vastaavanlaisia soveltavia ideoita tulee varmasti jatkossa lisää. Pokémon GO, jonka älyrannekkeesta uutisoimme jo aikaisemmin, on tuore lisättyyn todellisuuteen nojaava peli. Nyt myös virtuaaliseksi on päässyt mukaan paremmin nykyteknologiaan. Virtuaalimaailmaa voi siis käyttää yhdessä älylaitteen kanssa. Tätä innovaatiota on jo leikkisästi kutsuttu nimellä Panomies GO.

Virtuaaliseksi on jo nyt povattu isoksi ilmiöksi älylaitteita ajatellen. Virtuaaliseksiin liittyen on jo olemassa erilaisia sovellutuksia. Suomessa mm. Kaalimato myy laitetta, jossa virtuaalilasit ja mukana tuleva masturbaattori takaavat käyttäjälleen virtuaaliseksiä, josta ei realismi ole kaukana.

BKK – Virtual Reality Masturbation Game Set
BKK - Virtual Reality Masturbation Game Set virtuaaliseksiä varten
Kyseessä siis interaktiivinen 3D-seksipeli älypuhelimeen. Sen avulla voit katsella ja naida itse luomaasi hahmoa, omaa upeaa virtuaalityttöystävää. Hahmo tunnistaa liikkeesi ja tekee samanaikaisesti juuri sitä mitä sinäkin haluat. Kuulostaa sangen jännittävältä ja hauskalta kokemukselta!

Virtuaalilasit ja masturbaattori

Peli siis muodostuu virtuaalilaseista ja masturbaattorista, jotka toimivat synkronoidusti hyvin yhteen. Sinun ei tarvitse muuta kuin ladata puhelimeesi sovellus, johon muokkaat mieltymystesi mukaisen panokaverin. Sen jälkeen purskautat liukkaria mukana tulevaan tekopilluun sekä kiinnität puhelimen virtuaalilaseihin ja purskautat tietenkin itsesi. Kyseessä siis todellinen seksin älylaite – virtuaaliseksiä parhaimmillaan.

Masturbaattorin kotelon sisällä on sensorit, jotka rekisteröivät peniksen liikkeet. Ne siirtävät liikkeet Bluetoothin avulla sovellukseen. Tämän avulla voit siis katsella, kun panet virtuaalityttöystävää ja mikä parasta, hän reagoi työntöihisi reaaliaikaisesti.

Virtuaaliseksiä edulliseen hintaan

Laitteen sai ainakin jossain vaiheessa hankittua Kaalimato.comista 150 euron hintaan mutta jossain vaiheessa suosittu älylaite seksiä varten ole myyty loppuun. Vaikka BKK – Virtual Reality Masturbation Game Set olisikin loppuunmyyty, kannattaa silti tutustua Kaalimadon valikoimaan tarkemmin. Sieltä saattaa löytyä myös muita järkeviä älylaitteita seksin harrastamista varten. Tutustu alla olevasta linkistä valikoimaan:

Herrasmiesblogimme pureutuu jatkuvasti ajankohtaisiin asioihin sekä joskus myös asian vierestäkin. Kannattaa tutustua seksistä kirjoitettuihin artikkeleihimme täältä.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.