Pokemon GO plus – ranneke Android ja iPhone käyttäjille

Juuri kun luulit ettei Pokemon GO voi muuttua enää hauskemmaksi ja suositummaksi, ilmestyy Pokemon GO Plus. Ranneke pelaajia varten, joka on yhteensopiva niin Android kuin iPhone-käyttäjille. Pokemon GO Plus tarjoaa helpon ja nykyaikaisen tavan pelata Pokemon GO -peliä. Ranneke näyttää hyvältä ja kulkee helposti mukana ranteessasi – mikä parasta, sen avulla voit helposti napata Pokemoneja vauhdissa. Pokemon GO Plus ranneke on yhteydessä kännykkääsi ja ammentaa kaiken tiedon nopeasti matkaltasi. Pokemonien kerääminen on näin helpompaa ja käytännöllistä. Sinun on näin helppo keskittyä ympärilläsi tapahtuviin asioihin. Älylaitteessa on värinähälytin ja LED-valo, joiden avulla ranneke ilmoittaa käyttäjälleen lähellä olevista hahmoista tai PokeStopista.

Pokemon GO Plus ranteessa

Pokemon GO Plus rannekkeen tilaaminen onnistuu joko ennakkotilaamalla Suomesta tai Amazonin verkkokaupan kautta ulkomailta. Amazon on luotettava ja nopea verkkokauppa, josta saat useimmiten kilpailukykyisimpään hintaan kaikenlaiset tuotteet. Myös tämän rannekkeen.


Ennakkotilaa Pokemon GO Plus ranneke – täältä löydät halvimpaan hintaan sen Suomesta.

Voit myös tutustua Amazonin tarjontaan alta. Heillä hinta ei yleensä ole ongelma, eivätkä toimituksetkaan ole hitaita. Kunhan löydät rannekkeen hyvillä toimitusehdoilla ja -kuluilla.
Tilaa Pokemon GO Plus Amerikasta

Mikäli brittien Amazonista ei löytynyt sopivaa ranneketta hyvään hintaan, kannattaa tsekata myös halvimmat hinnat Jenkkilän Amazonista. Tutustu valikoimaan täältä.

Pokemon GO Plus ranneke sopii Android ja iPhone käyttäjille | Ennakkotilaa omasi
Ranneke on ennen kaikkea tyylikäs, käytännöllisyyden lisäksi

Ranneke yhdistää loistavalla tavalla pelin liikunnallisuuden ja käytännöllisyyden. Pystyt helposti keräämään Pokemoneja, koska ranneke liikkuu mukanasi koko ajan ja on yhteydessä puhelimeesi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse välttämättä ottaa puhelinta käteesi, vaan voit nopeasti napata Pokemonin matkallasi jo seuraavaan kohteeseen. Pokemonin kerääminen nopeutuu huomattavasti.

Sinulle jää myös enemmän aikaa keskittyä ympäristöösi. Ranneke saattaa siis ehkäistä mahdollisten onnettomuuksien tapahtumista. Etenkin lapselle hyvä väline turvallisuuden kannalta. Varmasti myös kaverit hankkivat Pokemon GO Plus rannekkeen, joten on hyvä pysyä porukan mukana ja olla trendikäs kanssa kerääjä Pokemonien ihmeellisessä maailmassa.

Mikä on Pokemon GO Plus?

Nintendon kehittämä Pokemon GO Plus on Bluetooth low energy -älylaite, joka on tarkoitettu Pokemon GO -pelin pelaamista varten. Laite toimii värinähälyttimen ja LED-valon avulla – pelaaja saa tietoa edellä mainittujen ominaisuuksien avulla lisätystä todellisuudesta ympäristössä, ilman älypuhelimen käyttöä. Kun käyttäjän lähistöllä on Pokemon, laitteen valo syyttyy palamaan ja hahmon voi yrittää pyydystää nappia painamalla. Älylaitteen avulla voit napata ainoastaan aiemmin pyydystettyjä Pokemoneja. PokeStopin lähellä älylaiteranneke värisee. Älypuhelimen avulla pelaaja voi jälkikäteen tarkistaa, mitä hahmoja hän sai rannekkeella pyydystettyä. Pokemon GO Plus -älylaitteen alkuperäinen ilmestymispäivä piti olla tämän vuoden (2016) heinäkuun loppu, mutta ilmestymistä lykättiin syyskuulle 2016. Ilmeisesti laite ei ollut vielä täysin valmis ja Nintendo halusi varmistaa kunnollisen älyrannekkeen lanseeraamisen.

Herrasmiesten blogimme raportoi jatkuvasti uusista ilmiöistä ja harrastuksista, kannattaa tutustua tarjontaamme säännöllisesti. Kirjoitamme harrastusten ja liikunnan lisäksi paljon myös miesten muodista ja erilaisista lahjaideoista, niin miehille kuin naisillekin sekä lapsille ja vanhuksille. Toivotamme hyviä Pokemon-hetkiä, pitäkää hauskaa!

Pokemon GO on loistava innovaatio, joka kannustaa käyttäjiään liikkumaan. Siksi sen suosio on mielestämme hyvä juttu. Pokemon GO Plus taas helpottaa hahmojen keräämistä ja auttaa käyttäjiä keskittymään ympäristöön. Näin ympärillä tapahtuvat asiat eivät jää niin helposti huomaamatta ja vaaratilanteilta vältytään todennäköisesti enemmän. Siksi tämä älyranneke on loistava innovaatio jo valmiiksi innovatiiviseen peliin. Hyvä jatkumo Nintendolta ja kumppaneilta. Ei muuta kun Pokemon GO Plussailemaan.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Black Written by:

Comments are closed.