Miesten puvut – katso puvun istuvuus näillä ohjeilla

Miesten pukujen istuvuus on välillä kuin jonkinlaista mustaa magiaa – ainakin kun katsoo keskivertomiehen pukua ja miten se yleensä istuu. Joko kyseessä on hällä väliä -asennetta eli tietoista ignoorausta tai sitten miehet eivät yksinkertaisesti tiedä, mistä puvun istuvuus tulee. Tai mikä ylipäätään on tyylikästä. Primer Magazine avasi taannoin hienosti muutaman faktan puvun istuvuudesta. Alkuperäisen artikkelin näet täältä. Mekin olemme kirjoittaneet vinkeistä puvun istuvuuden suhteen aikaisemmin, lue juttu täältä.

Katso myös tämä kirjoituksen lopusta Primer Magazinen hieno kuva aiheesta. Siinä miesten puvun istuvuus selitetään todella hyvin.

Puvun istuvuus – mistä asioista se koostuu

Primer Magazinen kuvallinen ohjeistus kertoo hyvin muutaman perusasian, joka miehiltä tuntuu välillä unohtuvan. Kuten sen, että kauluspaidan hihojen kuuluu hieman näkyä puvuntakin alta. Tai että käsiaukot eivät saa roikkua liian alhaalla, jotta puvuntakki ei ole liian iso. Yksi todella suuri moka, josta kuvassa ei kerrota (koska sen pitäisi olla niin yleistietoa), on se että puvuntakin alinta nappia ei saa laittaa kiinni – silti tähänkin ilmiöön törmää yllättävän usein. Älä siis napita puvuntakkiasi alas asti!

Miesten puvun istuvuus selviää näillä nikseillä
Klikkaa kuvaa nähdäksesi ohjeistuksen isompana. Kuva: Primer Magazine

Toivottavasti pidit vinkeistä. Lue lisää miesten muotiin tai vaikkapa vaatteisiin liittyen.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Black Written by:

Comments are closed.