Polttarit edessä? Tässäpä ideoita

Polttarit tulossa ja suunnitelmat puolitiessä? Ei hätää, se on tuttu tunne myös Fish Black Laken herrasmiesblogaajille. Siksi päätimmekin helpottaa oloasi ja listasimme elämykset, joiden avulla järjestät parhaat polttarit. Polttareita suunnitellessa kannattaa miettiä, minkälaisista teemoista juhlakalu yleisesti ottaen pitää – ja joskus voi olla hyvä mennä jopa tuon mukavuusalueen ulkopuolelle. Löysimme tukun loistavia polttari-ideoita esimerkiksi moottoriurheilun ja vauhdikkaiden lajien parista. Toki elämyksiä voi saada extreme tai vauhtilajien ulkopuoleltakin, vaihtoehtoisista menetelmistä voit lukea lisää täältä.

Polttari-ideoita miehelle

Polttari-ideoita voi olla vaikea keksiä, etenkin miehelle. Mitä hankkia miehelle, jolla on jo kaikkea ja joka on nähnyt maailmaa enemmän kuin Jacques Cousteaun pipo. Polttari-ideoita voi yrittää keksiä, tai sitten skrollaat alaspäin ja annat meidän tuoda elämykset sinulle. Yleensä miehet pitävät hauskoista aktiviteeteista, joissa kavereiden kanssa voi pitää hauskaa. Aktiviteeteista, joissa yhdistyvät elämyksellisyys, vauhti ja hauskanpito – ne ovat yleensä tärkeimmät tekijät. Toki poikkeuksiakin on, parhaiten selvität mieltymykset suoraan kysymällä päivänsankarilta.

Polttariohjelmaa sinua helpottamaan

Joskus polttariohjelma kannattaa suunnitella huolella, mutta joskus on parempi laittaa homma kasaan fiilispohjalta, turhia kursailematta. Toivottavasti vinkkimme helpottavat hommaasi ja polttariohjelmaa syntyy helposti tämän postauksen avulla. Polttariohjelmaa löydät tästä alta:

[product-catalogue id=’2′]
  • Karting-ajelu on helppo ja yleinen tapa juhlistaa polttareita. Karting on melko varma valinta, mutta toki se saattaa olla koettu jo eli ei välttämättä tarjoa kaikkein eniten elämyksiä. Plussat: sopii oikeastaan kaikille. Miinukset: tuttu laji monelle, lisäarvo ei välttämättä samaa luokkaa kuin seuraavilla vaihtoehdoilla. Tutustu karting-ajeluun paremmin.
  • Ralliautokyyditys on sitten jo hieman kovempi kokemus, sopii etenkin miehelle, joka nauttii vauhdista ja vaaran tunteesta. On todella päräyttävä kokemus olla kokeneen rallikuskin kyydissä, joka painaa menemään täyttä häkää, ottaen kaiken irti ralliautosta. Tutustu ralliautoajeluun tästä.
  • Ralliautokokeilupäivä. Jos ralliautokyyditys kuulostaa hienolta, entäpä sellainen mahdollisuus, jossa juhlakalu itse saa asettua ralliauton rattiin? Tässä on elämyspalvelu kaikille oman elämänsä Teukka Salamille, tutustu tarkemmin tästä.
  • Ferrarin ja Lamborghinin testaus. Mikäli ralliautoilu ei tunnu sopivalta polttarisankarille, mutta urheiluautot sen sijaan kiinnostavat, tässä on todellinen elämys. Mahdollisuus päästä niin Ferrarin, kuin Lamborghinin rattiin. Päivänsankari voi siis selvittää, kumpi on parempi. Ferrari vs. Lamborghini -ajelusta voit lukea lisää täältä.
  • F1-auton ajo. Tässä elämyksessä panokset kovenevat entisestään – miltä kuulostaa F1-auton ajaminen Alastaron moottoriradalla? Tämän huikeammaksi ei moottoriurheilun testaaminen enää mene, lue lisää F1-ajelusta täältä.
  • Mönkijäsafari joko kahdelle tai neljälle. Mönkijällä ajaminen voi olla sekä järisyttävää, että rentouttavaa puuhaa. Tämä on melko varma valinta, jonka kanssa polttareiden pitäisi onnistua, oli polttarisankarin mieltymykset mitkä tahansa. Lue lisää mönkijäsafarista täältä.
  • Flyboard ei välttämättä kerro kaikille lukijoillemme vielä mitään, mutta kyseessä on uusi ja trendikäs tapa hurjastella veden äärellä. Päällä toisin sanoen…Tässä on loistava vaihtoehtoinen laji, varsinkin niille, jotka eivät bensankatkuisesta päristelystä niin paljon välitä. Flyboard-sessioon tutustut paremmin täältä.

Polttari-ideat parhaimmasta päästä

Toivottavasti näistä vinkeistä oli hyötyä ja löysit etsimäsi polttari-ideat. Polttari-ideat löytyvät yleensä parhaiten, kun jaksaa etsiä ja kysellä. Fish Black Lake toivon mukaan lyhensi tätä prosessia tarjoamalla pärisyttäviä polttari-ideoita. Toivotamme sinulle onnea valitsemallasi tiellä. Ja tuplasti onnea kaverillesi, joka on valinnut vieläkin hankalamman reitin. Homman voisi kiteyttää jotenkin näin: parempi järjestää elämänsä polttarit!

Viimeisimmät artikkelit

Mr Black Written by:

Comments are closed.