Peliblogeja niistä pitäville – Top 4 peliblogit

Usko tai älä, mutta myös herrasmiehet pelaavat tietokone- ja konsolipelejä. Siksi pureudummekin tässä postauksessa peliblogeihin. Asiaan vihkiytyneitä blogeja löytyy varmasti enemmänkin mutta listasimme neljä meille tärkeintä peliblogia.

Peliblogit – top 4 by Fish Black Lake herrasmiesblogi

 1. Retrolordin valtakunta. Lienee sanomattakin selvää, että herrasmiesblogimme pitää kaikesta retroilusta. Retrolordi pureutuu hienosti niin uusiin kuin vanhoihin peleihin ja kattavan tietämyksen lisäksi arviot ovat viihdyttävää luettavaa. Peliblogista huomaa, että kyseessä on intohimoinen harrastus ja kokemus pelien ympäriltä on kattavaa. Retrolordilla on myös oma Youtube-kanava, josta lisää tämän postauksen lopussa.
 2. Level up!. Loistava peliblogi otsikoinnilla ”fanitytön ajatuksia peleistä ja pelaamisesta”. Pureutuu hienosti pelaamisen ytimeen, kuten esimerkkinä postaus ”Pelejä parisuhteessa”, jossa blogin kirjoittaja Afeni (a.k.a @Afeni84 Twitterissä) kirjoittaa osuvasti pelaamisen hyvistä puolista parisuhteessa. Blogin kirjoittaja on omien sanojensa mukaan Japani-fanityttö, joka kirjoittaa myös Kristallin lapset -fantasiasarjaa.
 3. 1001 videopeliä – Videopelien klassikot. Listana. Stand up -koomikko Iikka Kiven peliblogi, joka Retrolordin tavoin pureutuu myös vanhoihin peleihin. Kirjoittaja luki aikoinaan ”1001 Video Games You Have To Play Before You Die” teoksen ja totesi, että haluaa tehdä itse paremman version.
 4. Pyydysmaki.net – Asiaa peleistä. Viihdyttävä peliblogi, jossa on sloganinsa mukaisesti paljon asiaa peleistä, myös peliarvosteluja. Kirjoittajalla on myös Youtube-kanava MadFinnTech-nimimerkin alla.

Peliblogeja kannattaa etsiä alan ammattilaisjulkaisuista, kuten Pelit-lehti, jonka kumppaniblogejakin yllä olevasta listasta löytyy. Myös ulkomaisista ammattilaissivustoista saat varmasti kovai peliblogeja tietouteesi. Halusimme listata ainoastaa kotimaiset suosikkimme tänne. Google on myös oiva kanava löytää lisää blogaavia pelaajia, ei muuta kun hakemaan!

Kuten mainittua, Retrolordilla on oma Youtube-kanava, johon kannattaa tutustua. Tässä alla pätkä, jossa herra itse ”unboksaa” Fallout 4 Pip-Boy Edition -pelin:

Tässä ote MadFinnTechin Youtube-kaanvasta, asiaa pelien keräämisestä:

Peliblogeja on tosiaan monenlaisia, ja tässä meidän suosikkimme. Toivottavasti hyödyit kirjoituksestamme.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Black Written by:

2 Comments

 1. 24.4.2016

  Olipas ilahduttavaa löytää oma blogi tältä listalta. Googlailin ihan muuta ja eksyin tähän postaukseen. Kiva kuulla, että juttujeni parissa viihdytään! 🙂

  • Mr Lake
   24.4.2016

   Hienoa, että meidänkin blogi löytyi! Ja kiitos kuuluu tietysti sinulle, että jaksat pitää yllä niin viihdyttävää blogia.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.