Päävärit kun puhutaan miesten puvuista

Mitkä ovat tärkeimmät miesten puvun värit, jotka ainakin jokaisella liikemiehellä tai työkseen pukua käyttävällä miehellä tulisi vaatekaapista löytyä?

Herrasmiesten blogimme listasi viisi tärkeintä miesten pukujen väriä, jotka jokaiselta olisi hyvä löytyä kaapista. Ainakin silloin, jos työssäsi tarvitset säännöllisesti pukua. Toki myös niille, jotka eivät pukuun usein pukeudu, on hyvä olla edes nämä 5 pääväriä, kun kyseessä on miesten puvut.

1. Liituraitapuku

Bisnesmiehen puku, liituraita on klassikkokuosi Liituraitapuku on hieman ehkä konservatiivinen klassikko – todella sopiva bisnestapaamisiin. Liituraitapuvussa sinut otetaan tosissaan, uskottavuutesi on hyvällä mallilla. Tämä puku sinulla pitää olla, jos osallistut tärkeään haastatteluun tai sinun pitää vaikkapa vakuuttaa yrityksen osakkeenomistajat, tai kun sinun pitää olla eduksesi kokoushuoneessa keskellä tärkeää päätöksentekoa. Liituraitapuku on todellinen päättäjien klassikko.

2. Laivastonsininen puku

Laivastonsininen

Laivastonsininen miesten puku on pidättäytyvän hienostuneisuuden klassikko. Laivastonsininen puku antaa miehelle mahdollisuuden loistaa, sillä puku ei välttämättä vie kaikkea huomiota, mutta on silti tyylikäs. Antaa sinulle hyvän mahdollisuuden olla yksilö ja erottua porukasta.

3. Musta puku

Musta puku on varma valinta Musta miesten puku on kenties se yleisin, se joka löytyy jokamiehen kaapista. Niidenkin, jotka pukeutuvat miesten pukuun kerran vuodessa. Aivan kuten naisilla on pikkumustat mekot, miehillä pitää olla musta puku kaapissa odottamassa. Tätä pidetään hautajaisissa ja värikkäällä kravatilla varustettuna voit mennä sen kanssa vaikka kesäjuhliin tai mihin tahansa pippaloihin. Mustan puvun eleganssia voi siis paidan ja kravatin väreillä muokata eri tilaisuuksiin sopivaksi. Muista kuitenkin hautajaisiin mennä hillitysti, mustalla kravatilla ja valkoisella kauluspaidalla.

4. Koboltinsininen puku

Koboltinsininen puku on raikas ja moderni

Koboltinsininen miesten puku on omiaan varsinkin räiskyville persoonille ja itsevarmoille tyypeille. Tämän sinisen puvun kanssa erotut todella hyvin porukasta. Sopii hyvin bilettämiseen, mutta toki myös arvokkaisiin tilaisuuksiin – esim. firman kesäjuhliin. Koboltinsininen puku ja hienot korut tai kellot tekevät kokonaisuudestasi värikkään, raikkaan ja erottuvan.

5. Keskiyönsininen puku

Keskiyön sininen kuosiKun haluat, että sinut huomataan, mutta et halua aiheuttaa liikaa häslinkiä, ota keskiyönsininen puku. Voit viimeistellä kokonaisuuden tummalla tai puhtaan valkoisella kauluspaidalla, joka tapauksessa olet vaarallisen tyylikäs. Sopii tosi hyvin etenkin pikkutunneille ja cocktail-kutsuille.

Lue lisää miesten vaatteista tai tarkastele ohjeitamme miesten muotiin liittyen. Herrasmiesten blogimme tarjoaa apua pukeutumiseen.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.