Linnan juhlat 2015 – Top 3 miespukeutujat

arman-alizad
Kuva: Iltalehti
   Linnan juhlat menivät ja tulivat. On aika ruotia vuoden 2015 parhaat miespukeutujat. Fish Blac Lake -herrasmiesblogi on päättänyt antaa kunniamaininnat näille kolmelle herralle.

HUOM! Herrat ovat satunnaisessa järjestyksessä.

   • Arman Alizad, joka vaatturin asiantuntemuksellaan luotti tänä vuonna Tom Fordiin ja näytti lähes yhtä charmikkaalta kuin Fordin luottoasiakas James Bond.
   • Pekka Hyysalo, vaikeuksia kolmen parhaan suhteen tuottaa melkeinpä joka vuosi se, että miehet näyttävät kaikki melko samoilta vaatevalintojen suhteen. Hyysalo ei poikkea asuvalinnaltaan juuri muista miesvieraista, mutta koska kyseessä on suomalaisen sisun ilmentymä, valitsimme hänet kolmanneksi herraksi listallemme. Hienoa Pekka, hyvin edustettu Linnan juhlissa!
pekka-hyysalo
Kuva: Ilta-Sanomat
  • Jari Sillanpää toi Linnan juhliin aimo annoksen räväkkyyttä ja klassista tyyliä. Sillanpään frakkia koristivat suomalaisesta poronnahasta tehdyt valjaat sekä tummanpunainen sisäosa. Valjaissa oli mukana paljon symboliikkaa. Sillanpää itse kommentoi valintaansa näin:
jari-sillanpaa
Kuva: Etelä-Suomen Sanomat

”Ajattelin, että ei aina sitä samaa vanhaa frakkia tai mustaa pukua. Valjaiden takana on paljon kovaa työtä ja samalla ne luovat turvaa. Ne kuvastavat myös seksuaalista vapautta.”

Lisää aiheita miesten muotiin taikka vaatteisiin liittyen löydät sivuiltamme paljon.

Erityismaininnan rohkeudestaan, ei välttämättä etiketin noudattamisesta, saa Waltteri Torikka leopardikuosillaan.

torikka
Kuva: Ilta-Sanomat

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.