Armeijan ylijäämä – kauppa sitä varten

Armeijan ylijäämä ja kauppa, joka sellaisia tarvikkeita myy, on nykypäivänä kysyttyä kamaa. Armeijan ylijäämä kun sattuu useimmiten olemaan erittäin käytännöllistä ja kestävää. Etenkin ylijäämävaatteet ovat sellaisia tuotteita, että ne on armeijan käyttöön suunniteltuina erittäin kestäviä. Armeijan ylijäämästä keräsimme kotimaisia palveluntarjoajia tähän postaukseen. Jotta herrasmieslukijoidemme olisi helpompaa löytää armeijan ylijäämää. Kauppoja löytyy netistä yllättävän paljon.

SA-kauppa – löytyykö sellaista?

Kyllä, SA-kauppa on olemassa. SA tarkoittaa siis Suomen armeijaa eli SA-kaupan valikoimista löydät melko kattavasti puolustusvoimien käytöstä poistunutta tavaraa sekä myös kalustoa. Tuotevalikoima on kaluston ansiosta aika laaja, se vaihtelee päivittäin. Parhaimmat poistot saatetaan myydä muutamassa tunnissa, joten SA-kauppaa kannattaa tsekkailla säännöllisesti. Armeijakauppa löytyy myös nettihuutokauppaan erikoistuneelta huutokauppa.com-palvelulta. Siellä huutokaupataan yhtä lailla myös Suomen armeijalta poistuvia tuotteita tai kalustoa.

Army-vaatteet kattavasti

Armyvaatteet on terminä toki kattavampi kuin SA-kauppa. Armyvaatteita saa monipuolisesti kotimaisilta palveluntarjoajilta. SA-kauppa ei siis ole ainoa, joka armeijavaatteita tarjoaa. Yleensä muilla palveluilla on mielenkiintoisia armyvaatteita ulkomailta, mikä tekee heidän palveluistaan todella kilpailukykyisiä. Alla listattuna tärkeimpiä tekijöitä, kun aiheena on army-vaatteet universaalisti:

  • Varusteleka – ehkä tunnetuin palvelu, eikä vähiten heidän uraauurtavan markkinointinsa vuoksi
  • SuperNova – hieman tuntemattomampi tekijä suurelle yleisölle, mutta tarjoaa kattavasti eri maiden armeijoiden poistotuotteita.
  • Salainen Agentti tarjoaa armeijan ylijäämävaatteiden lisäksi myös vintage-henkisiä jenkkivaatteita
  • MilGear on brittien army-vaatteiden lisäksi myös Airsoft-tuotteiden myyntiin erikoistunut kauppa
  • Verkkokauppa Savenmaa tarjoaa myös armeijan ylijäämävaatteita netistä
  • Inttistore.fi on Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton omistaman Maanpuolustusyhtiö MPY:n verkkokauppa, josta löydät myös kätevästi army-henkisiä vaatteita sekä armeijan ylijäämävaatteet

Armeijan vaatteet saa helposti netistä

Kuten todettua, armeija ja vaatteet ovat tänä päivänä pop. Ja armeijavarusteet saat nykyään kätevästi netistä. Armeijan varusteet ja vaatteet myös kannattaa tilata netistä, sillä kyseessä on sellainen erikoisala, johon et ihan joka kadunkulmalla törmää. Ellet sitten asu armeijan poistotuotemyymälän vieressä.

Mikäli sinua kiinnostaa armeijan vaatteet tai vinkit muista vaatteista erityisesti miehille, tutustu artikkeleihimme täältä. Armeijan ylijäämä ja sitä koskeva kauppa eivät siis ole ainoat jutun aiheemme miesten vaatteisiin liittyen. Armeijan ylijäämä on toki mahtava genre, joka tarjoaa loistavia tuotteita käyttäjilleen. Tuotteet ovat kestäviä ja käytännöllisiä, sopivat hyvin siis myös niille, jotka eivät ole sodankäynnistä innostuneita. Armeijan ylijäämä on asia, johon kannattaa tutustua!

Viimeisimmät artikkelit

Mr Black Written by:

Comments are closed.