Lainaa heti – kannattaako ottaa?

Oletko 21 vuotta täyttänyt, luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitava henkilö, joka tarvitsee lainaa heti? Mikäli olet, voit hakea lainaa suoraan netistä. Entä kannattaako lainaa heti ottaa, mikäli sellaista on mahdollista netistä saada? Mikäli vastasit ensimmäisen lauseen kysymykseen myöntävästi, sinulla ei kaikella todennäköisyydellä ole hätää lainan ottamisessa. Sinun kannattaa toki kysyä, oletko kykenevä maksamaan heti saatua lainaa takaisin maksuohjelman puitteissa. Lainaa on mahdollista saada siis heti, kunhan taloutesi ei ole siinä pisteessä, että luottotiedot ovat menneet.

Lainaa heti tilille

Mikäli tarvitset lainaa heti tilille, on tarjolla useita vaihtoehtoja, keräsimme tänne parhaimpia tapoja saada lainaa heti tilille:

  • Limiitti.fi on kotimaiseen arkeen suunniteltu lainanantajapalvelu, josta saat jopa 3000 € jatkuvaluontoista lainaa. Voit tehdä kyseisiä nostoja joustavasti tarpeesi mukaan.
    Lainan hakeminen on maksutonta sekä lainapäätös on mahdollista saada jopa heti. Mikä parasta, uudet asiakkaat saavat 50-500 euron ensilainan kuluitta sekä koroitta. Tällöin kokonaiskuluiksi 30 päivän maksuajalla tulee 0 euroa, mikä kieltämättä kuulostaa houkuttelevalta. Jos asiakas nostaa vaikkapa 500 €, maksaa hän takaisin saman summan, jos hän valitsee maksavansa koko lainan yhdessä erässä.
  • Lainalimiitistä saat lainaa heti tilille ja palveluun ei liity ylimääräisiä tilinhoitokuluja, vaan maksat vain sen mitä nostat! Nostoja voit tehdä sekä verkossa, että tekstiviestillä koska vaan ja missä vain. Lainan takaisinmaksu on joustavaa ja helppoa hallita. Kuukausittainen lyhennysprosentti on 20 koko avoimen lainan määrästä. Silloin kun vähintään 50 € luotto. Vaadittujen lyhennyserien katot ovat ennalta määriteltyjä:
    • Taloudellisen tilanteesi mukaan voit toki aina maksaa kaikki tehdyt nostot vaikka heti kerralla, mutta muutoin lyhennyserä on aina maksimissaan vain 250 euroa (kun laina 2000 €) tai 300 euroa (kun laina 3000 €). Nostokulu on 15 % nostetusta summasta
  • Limiitti.fi on vuonna 2006 Suomessa perustetun Tact Finance Oy:n lainapalvelu, joka siis tarjoaa: Jopa 3000 € jatkuvaluontoista lainaa heti tilille ja nostot oman tarpeen mukaan. Itse lainasopimus on maksuton ja lainapäätös on mahdollista saada heti. Sinulle ei kerry tilinhoitokuluja vaan maksat vain sen mitä nostat. Nostot voit tehdä netissä tai tekstiviestillä ja saat lainaa heti tilille.
  • Huom! Lainalimiitti on 2000 tai 3000 € jatkuva laina, joka voidaan myöntää vain 22 vuotta täyttäneille, joilla on raha-asiat hoidettu mallikkaasti. Saat lainaa heti tilille ja voit tehdä nostoja oman tarpeesi mukaan aina luottorajaan saakka. Punnitse siis rauhassa yllä olevasta hinnoittelusta, onko tämä joustoluotto juuri sinulle oikea ratkaisu. Kannattaa aina hankkia heti saatavat lainat luotettavalta taholta, joka antaa sinulle parhaimmat ehdot ja pystyy luotettavasti tarjoamaan lainaa heti tilille tarpeesi mukaan.

Hae lainaa Limiitistä. Ensimmäinen 500€:n nosto ilman kuluja ja korkoja!

Ekstraluotto on kätevä palvelu pidempiaikaisiin rahoitustarpeisiin. Laina saat 2100 euroon asti ja lainapalvelun ikäraja on 21 vuotta. Ekstraluotossa hinnoittelu on läpinäkyvää, ja lainapalvelu ei sisällä yllättäviä piilokustannuksia. Maksat siis tässäkin lainapalvelussa ainoastaan luoton käytöstä, 19 % nostoprovisiolla nostetusta summasta.

Laina ei sisällä muita kustannuksia, jos koko luotto maksetaan takaisin heti ensimmäisenä eräpäivänä. Saat keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa ja lainaa heti tilille. Mikäli maksat osamaksulla, on minimilyhennys 10 % avoimesta saldosta – vähintään 50 € joka tapauksessa. Kun maksat osamaksulla, minimilyhennyksen jälkeen avoimeksi jäävälle pääomalle lasketaan 8,9 % kuukausittainen korko

Markkinoiden pienin lainan lyhennys – Ekstraluotto.fi

Everyday on kotimainen joustoluotto, joka myönnetään 21 vuotta täyttäneille, joilla on raha-asiat kunnossa. Parhaiten kyseinen laina toimii kännykässäsi, sillä voit nostaa lainaa heti tilille puhelimesi avulla nopeasti ja vaivattomasti.

Everyday‐joustoluotto on erinomainen vaihtoehto esim. luottokortille tai kulutusluotolle. Se on helppo ottaa käyttöön omien tarpeiden mukaisesti – missä vain ja milloin vaan, silloin kun asiakas tarvitsee ainoastaan oman kännykän tai pääsyn nettiin.

Everyday.fi – Kuin luottokortti kännykässäsi 2000 €:n luottorajalla.
Everydayn luottoraja on 2000€ ja luotto on voimassa toistaiseksi. Laskutus kuukausittain. Nostettavan luoton nostoprovisio on 15 %, ei muita kuluja, mikali maksu erapaivaan mennessa. Minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, vahintaan 20€. Erapaivan jalkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 1000€ luottomaaralle on 99,66 %.

Lainaa heti tilille

Fleksiluotto.fi antaa mahdollisuuden käyttää varojasi niin usein kuin itse haluat. Fleksiluotto tarjoaa asiakkailleen lainaa heti virtuaalisen luottotilin ansiosta, aina 2100 euroon asti. Rahaa on silloin saatavilla, kun eniten sitä tarvitset:

Oli se sitten hemmotteluun tai nopeaan rahantarpeeseen, kuten laskujen maksamiseen – saat rahaa tilille netistä helposti ja joustavasti. Siirrät helposti luottorahaa pankkitilillesi koska vain haluat ja maksat joustavasti sen takaisin haluamissasi kuukausierissä. Tämä palvelu käy 20 vuotta täyttäneille.

Päätät itse lainan lyhennysaikataulusta. Voit maksaa sitä takaisin joka kuukausi niin paljon kuin itse haluat tai vaikka niin vähän kuin haluat. Pääasia, että maksat kuukausittaisen vähimmäismäärän aina takaisin.

Fleksiluotolla voi siis jopa 20-vuotias saada lainaa heti tilille, 24 h vuorokaudessa.

Testaa Fleksiluotto.fi täältä

Lainaa 24 h – onnistuu varmasti

Mikäli siis haet lainaa 24 h, olet tullut oikeaan paikkaan. Voit nostaa joustoluottoa vuorokauden jokaisella hetkellä. Saat lainaa heti tarpeesi mukaan. Joustoluotto on maltillinen valinta ja se on ennen kaikkea lainaa 24 h vuorokaudessa. Klikkaa alta linkkiin ja hae joustoluottoa.

Tutustu myös muihin rahoitukseen liittyviin artikkeleihimme tai ota lainaa heti tilille vinkkaamiemme palveluiden avulla. Valitse mieluisin palvelu ja hanki lainaa 24 h aikana vaikka heti. Muista harkita tarkkaan ennen kuin haet lainaa. Vaikka kaikki listatut lainapalveluntarjoajat ovatkin luotettavia tahoja, kannattaa miettiä, riittävätkö omat rahkeet lainanhakua varten. Vaikka lainaa saa helposti heti tilille, täytyy se myös maksaa takaisin lainaehtojen mukaisesti. Vertaa siis rauhassa eri lainantarjoajat ja tee päätös sen mukaan, mistä saat sen juuri sinulle sopivimmin. Hae lainaa heti tilillesi, kun olet löytänyt sopivimman palvelun.

Ja muista, että lainaa kannattaa aina hakea harkiten – pitää olla varma lainan toimivuudesta ja että se on sinulle sopivin ratkaisu elämäntilanteessasi.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

One Comment

  1. Kiitos artikkelista, oli mukavaa saada listaus useammasta lainantarjoajasta. On helpompi vertailla eri palveluita

Comments are closed.