Erilainen lahja hakusessa?

Merkkipäivät tulossa ja hieman erilainen lahja haussa? Tiedossa päivänsankari, jolle hieman toisenlainen lahja voisi tehdä terää. Ei hätää, kyseessä on tuttu tunne myös Fish Black Laken herrasmiesblogin pitäjille. Tämän vuoksi päätimmekin helpottaa hakuasi ja listata elämyksiä, jotka auttavat erilaisen lahjan metsästämisessä. Erilaista lahjaa ostaessa kannattaa miettiä, minkälaisista teemoista lahjan saaja yleensä tykkää – silloin tällöin voi olla hyvä mennä jopa kyseisen mukavuusalueen ulkopuolelle. Löysimme vinon pinon erilaisia lahjaideoita esimerkiksi moottoriurheilun ja vauhtilajien parista. Elämyksiä voi toki saada extreme ja vauhtilajien ulkopuolelta, vaihtoehtoisista lahjaideoista saat lisätietoja alta:


Elämyslahjat kattavasti ravintolaillallisista extreme-lajeihin

Erikoinen lahja lämmittää mieltä

Erilainen lahja on aina varteenotettava vaihtoehto, oli haussa sitten hieman toisenlainen lahja poikaystävälle, vanhemmille tai hyvälle kaverille. Mitä erikoisempi lahja, sen parempi se yleensä on vastaanottajalleen, sillä erikoinen lahja on yleensä paras tapa luoda unohtumattomia sekä ennenkokemattomia elämyksiä. Erilainen lahja on yleensä mielikuvituksen tuotetta parhaimmillaan, kun ajattelet ns. boksin ulkopuolelta. Ja jos et keksi mitään erikoista lahjaa, skrollaa rauhassa alaspäin ja anna meidän tuoda elämykset suoraan sinulle. Yleensä miehet pitävät tykkäävät aktiviteeteista, joissa voi kavereiden kanssa pitää hauskaa. Aktiviteeteista, joissa niin elämyksellisyys, vauhti kuin hauskanpito yhdistyvät – ne saavat hymyn karskeimmankin miehen huulille. Poikkeuksiakin toki löytyy, parhaiten selvität päivänsankarin mieltymykset suoraan kysymällä häneltä, lisää lahjaideoita voit toki löytää myös meiltä.Erikoinen lahja puolisolle tai kaverille

Joskus erikoinen lahja on syytä suunnitella huolella, mutta joskus taas on parempi laittaa lahjan hommaaminen kasaan ihan fiilispohjalta, turhia miettimättä. Toivomme, että vinkkimme helpottavat lahjan etsintääsi ja löydät erikoisen lahjan tämän postauksen avulla. Erikoisia lahjoja löydät tästä alta:

  • Karting-ajelu on se perinteinen erikoinen lahja. Karting on kenties varmin valinta, silloin kun haetaan elämyksiä, mutta toki se voi olla jo entuudestaan koettu eli se ei välttämättä tarjoa kaikkein eniten elämyksiä. Plussat: sopii lähes kenelle vaan. Miinukset: saattaa olla liian tuttu laji, lisäarvoa ei välttämättä saa yhtä hyvin kuin alla olevilla vaihtoehdoilla.
  • Ralliautokyyditys on astetta kovempi elämys, jossa juhlakalu pääsee nauttimaan todellisesta vauhdista sekä vaaran tunteista. On jokseenkin pärisyttävä kokemus olla vauhdikkaan rallikuskin kyydissä, kun tämä painaa menemään täyttä kaasua, ottaen irti kaiken ralliautostaan.
  • Ralliauton kokeilupäivä, siinäpä toisenlainen lahja. Jos ralliautokyyditys kuulosti kovalta jutulta, entäpäs se, kun lahjan saaja itse pääsee asettumaan ralliauton rattiin? Tässä on erikoinen lahja vailla vertaansa, etenkin kaikille oman elämänsä Teukka Salamoille.
  • Ferrarin ja Lamborghinin ajaminen. Jos ralliauton ajaminen ei tunnu sopivalta lahjan saajalle, mutta esimerkiksi urheiluautot kiinnostavat, on tässä ehkä kaikkien aikojen elämys. Mahdollisuus päästä ajamaan sekä Ferraria, että Lamborghinia. Päivänsankari pääsee siis selvittämään, kumpi on kovempi menopeli.
  • F1-auton ajokokemus. Tämän erikoisemmaksi lahja ei enää voi mennä – miltä kuulostaisi F1-auton ajaminen Alastaron moottoriradalla? Tätä huikeampaa lahjaa saa moottoriurheilun ystävä hakea.
  • Mönkijäsafari niin kahdelle kuin myös neljälle. Mönkijällä ajamisen yksi mukavuustekijä on se fakta, että siitä voi nauttia kaveriporukalla. Se on sekä järisyttävää, että myös rentouttavaa puuhaa. Tämä on varma valinta seikkailusta ja rajojen kokeilusta pitäville, erikoinen mutta varma lahja.
  • Flyboard on uutuuden viehättävyydessään erikoisimmasta päästä tällä listalla. Kyseessä on uusi ja trendikäs laji, jossa päästään hurjastelemaan niin veden äärellä, kuin myös veden päällä. Hieman toisenlainen lahja ja loistava vaihtoehto varsinkin niille, jotka eivät bensankatkusta niin paljon välitä, mutta haluavat kokea elämyksiä.


Tutustu kaikkiin moottoriurheiluun liittyviin elämyslahjoihin sekä myös muihin vaihtoehtoihin

Toisenlainen lahja

Toivottavasti vinkeistämme oli hyötyä ja löydät etsimäsi erikoislahjat. Erikoinen lahja löytyy yleensä parhaiten, kun jaksaa vain hakea ja kysellä. Fish Black Lake toivottavasti auttoi lyhentämään kyseistä prosessia tarjoamalla pärisyttävät lahjaideat. Ei muuta kuin onnea valitsemallasi tiellä. Ja ennen kaikkea tuplasti onnea kaverillesi tai puolisollesi, joka on onnekas omistaessaan tuollaisen ystävän, joka elämyksiä hänelle hakee. Homman voi kiteyttää mm. näin: toisenlainen lahja pitää lääkärin loitolla.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

One Comment

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.