Kulutusluotto netistä nopeasti – kannattavaa vai ei?

Kulutusluotto on siitä hyvä, että sitä voit nykypäivänä hakea vaikkapa verkkohakemuksella, ilman erillisiä vakuuksia. Saat luottopäätöksen sekä rahat tilille todella nopeasti, parhaimmillaan jopa 15 minuutissa silloin kun palvelun aukioloajat ovat voimassa. Kuluttajan muuttuvat elämäntilanteet tai erilaiset muuttuvat tai äkilliset tarpeet ovat nykypäivää – kulutusluotto on akuuttiin tarpeeseen yleensä oikea ratkaisu.

Yleensä kulutusluotto myönnetään, jos olet täyttänyt 21 vuotta, ja raha-asiat on hoidettu mallikkaasti. Toki jotkut lainapalvelut tarjoavat kulutusluottoa jopa 20-vuotiaille. Kulutusluottoa saat pidempiaikaiseen tarpeeseen, ilman vakuuksia heti netistä.

Pikalaina helposti – lainaa netistä heti

Pikalaina onnistuu helposti heti netistä. Se käy suurempaan sekä pidempiaikaisempaan rahoitustarpeeseen, sillä suuruudeltaan se voi yleensä olla jotain 500-5000 euron luokkaa. Saat kulutusluoton heti käyttöösi ja mikä parasta, kulutusluoton saa ilman vakuuksia. Voit anoa kulutusluottoa juuri sinulle sopivilla kuukausierillä ja maksuaikaa saat 12-60 kuukauden verran, aina tarpeestasi riippuen. Tämän kaltaiset kulutusluotot mukautuvat aina helposti ja joustavasti erilaisiin lainatarpeisiin. Ja mikä kätevintä, saat pikalainan helposti. Klikkaa alla olevista palveluista siihen mikä tuntuu juuri sinulle toimivimmalta, mikäli kiinnostuit pikalainasta.

  • Limiitti.fi on suomalainen palvelu, kotimaiseen arkeen suunniteltu kulutusluottopalvelu. Saat sieltä jopa 3000 € jatkuvaluonteista lainaa netistä heti. Mikä parasta, voit heiltä tehdä nostoja joustavasti oman tarpeesi mukaan. Lainanhaku on aina maksutonta ja lainapäätös on mahdollista saada sieltä vaikka heti. Uudet asiakkaat ovat oikeutettuja 50-500 euron ensilainaan jopa kuluitta ja koroitta. Tämän takia kokonaiskulut 30 päivän maksuajalla ovat 0 euroa. Kieltämättä aika houkutteleva lainatarjous. Mikäli asiakas siis nostaa esim. 500 euroa tililleen, maksaa hän tuon saman summan, mikäli on valinnut maksavansa koko lainan yhdessä erässä takaisin.
  • Limiitti tarjoaa lainaa netistä heti tilille ja palveluihin ei liity ylimääräisiä tilinhoitokuluja – maksat ainoastaan sen minkä nostat. Lainan nostoja voi tehdä niin verkossa, kuin vaikkapa tekstiviestillä. Milloin ja missä vain. Lainojen takaisinmaksu on joustava ja helppo prosessi hallita. Kuukausittainen lyhennys on 20 % koko avoimena olevan lainan määrästä, jos vähintään 50 € luotto. Vaaditut lyhennyserät ja niiden katot on ennalta määritetty näin:
    • Voit aina toki maksaa kaikki tehdyt nostot kerralla heti, mutta muutoin lyhennyserät ovat aina maksimissaan vain 250 euroa (jos laina on 2000 €) tai 300 euroa (jos laina on 3000 €). Nostokulu on 15 prosenttia nostetusta summasta.
  • Limiitti on kotimainen vuonna 2006 perustetun Tact Finance Oy:n kulutusluottoon erikoistunut palvelu, joka tarjoaa jopa 3000 euron jatkuvaluontoista lainaa netistä heti tilille sekä nostot oman tarpeesi mukaan. Lainasopimus on itse aina maksuton ja lainapäätös tulee heti. Hakijalle ei kerry tilinhoitokulua vaan hän maksaa vain sen minkä nostaa. Ja nostot voi tehdä niin, että lainaa saa netistä heti. Onnistuu myös tekstiviestillä heti tilille.
  • Huom! Lainalimiitti on 2000 tai 3000 € jatkuvaluonteinen laina, joka voidaan myöntää vain 22 vuotta täyttäneille, joilla on luottotiedot kunnossa. Saat pikalainan netistä heti tilille ja voit tehdä nostoja omien tarpeidesi mukaan ihan luottorajaan asti. Harkitse siis rauhassa yllä olevista ehdoista, onko tämä joustava kulutusluotto juuri sinulle paras ratkaisu. Kannattaa aina harkiten verrata pikalainat ja kulutusluotot keskenään ja tehdä lainapäätös ehtojen mukaan. Olemme listanneet tänne luotettavat tahot, jotka antavat sinulle parhaat ehdot ja pystyvät luotettavasti tarjoamaan lainaa netistä heti.

Hae lainaa Limiitistä. Ensimmäinen 500€:n nosto ilman kuluja ja korkoja!

Ekstraluotto on nopea ja joustava palvelu pidempiaikaista rahoitustarvetta ajatellen. Kulutusluotto onnistuu 2100 euroon asti ja luottopalvelun ikäraja on 21 vuotta. Ekstraluotossa hinnoittelu on läpinäkyvä sekä kulutusluotto ei sisällä yllättäviä piilokustannuksia. Pikalainaa maksetaan tässäkin tapauksessa ainoastaan kulutusluoton käytöstä, 19 % nostoprovisiolla nostetusta summasta.

Pikalaina ei sisällä muita kustannuksia, mikäli koko kulutusluotto maksetaan takaisin heti ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Saat noin 30 päivää maksuaikaa korottomasti ja lainaa netistä heti tilille. Silloin kun maksu takaisin tapahtuu osamaksulla, on minimilyhennys 10 % avoimesta saldosta – ainakin 50 € kaikissa tapauksissa. Osamaksulla maksaessa minimilyhennyksen jälkeen lasketaan avoimeksi jäävälle pääomalle 8,9 % kuukausittainen korko.

Markkinoiden pienin lainan lyhennys – Ekstraluotto.fi

Everyday on suomalainen joustava kulutusluotto, jota annetaan 21 vuotta täyttäneille, raha-asiansa kunnolla hoitaneille. Everydayn pikalaina toimii kännykässäsi vaivatomasti, sillä voit nostaa lainaa netistä heti tilillesi puhelimen avulla nopeasti ja vaivattomasti.

Everyday‐joustoluotto on kuin hyvä kulutusluotto, hyvä vaihtoehto vaikkapa luottokortille tai juuri kulutusluotolle. Se on helppo ottaa käyttöön kaikkialla kun tarve vaatii – milloin vain ja missä vaan, juuri silloin kun asiakas tarvitsee vain oman kännykän tai pääsyn nettiin. Pikalaina, jonka saat netistä ja kännykällä nopeasti.

Everyday.fi – Kuin luottokortti kännykässäsi 2000 €:n luottorajalla.
Everydayn luottoraja on 2000€ ja luotto on voimassa toistaiseksi. Laskutus kuukausittain. Nostettavan luoton nostoprovisio on 15 %, ei muita kuluja, mikali maksu erapaivaan mennessa. Minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, vahintaan 20€. Erapaivan jalkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 1000€ luottomaaralle on 99,66 %.

Fleksiluotto.fi tarjoaa mahdollisuuden käyttää varoja niin usein kuin itse haluat. Fleksiluoton kulutusluotto on joustava asiakkailleen, koska he saavat lainaa netistä heti virtuaalisen luottotilin ansiosta, jopa 2100 euroon asti. Rahaa saa helposti silloin kun sitä eniten tarvitsee:

Oli kyseessä sitten hemmottelu tai nopea rahantarve, kuten vaikkapa laskujen maksaminen – saat rahat tilille netistä helposti ja joustavasti. Kyseessä on kulutusluotto helposti pankkitilillesi missä ja milloin vain. Voit maksaa kulutusluoton takaisin joustavasti haluamissasi kuukausierissä. Fleksiluotto käy jopa 20 vuotta täyttäneille.

Päätät siis itse lainan lyhennysaikataulun, mikä on kieltämättä kätevää kulutusluotossa. Silloin voit maksaa pikalainan takaisin joka kuukausi siten kuin haluat: joko niin paljon tai niin vähän kuin haluat. Pääasia, että kuukausittaiset vähimmäismäärät tulee maksettua aina takaisin.

Fleksiluotolla saa siis jopa 20-vuotias lainaa netistä heti tilille, kulutusluotto 24 h vuorokaudessa nopeasti.

Testaa Fleksiluotto.fi täältä

Pikalainat – uhka vai mahdollisuus?

No ovatko pikalainat riski vai mahdollisuus parantaa elämänlaatua riskittömästi. Siihen on aina vaikea ottaa kantaa, sillä se on tapauskohtaista. Pikalainaa ei luottotietonsa menettäneille myönnetä, joten yleensä lainan hakijalla on talous jokseenkin hyvällä pohjalla. Ja mikäli pikalaina on äkillistä kulutusta varten, on se todennäköisesti perusteltua tai tarkkaan harkittua hakijan osalta. Pikalainaa hakiessa kannattaa ennen kaikkea miettiä, onko minulla resursseja maksaa tämä takaisin vaaditussa määräajassa. Mikäli vastasit rehellisesti kyllä, pikalaina on enemmänkin mahdollisuus kuin uhka.

Reissuluotto antaa aikaa nauttia elämästä

Reissuluotto on oiva tapa antaa omaa aikaa itsellesi tai sinulle ja perheellesi. Reissuluoton kanssa kannattaa olla toki tarkkana – kannattaa hommata sellainen reissuluotto, jonka takaisinmaksuun sinulla on oikeasti rahkeita. Silloin kun pystyt maksamaan reissuluoton vaaditussa ajassa takaisin, on se loistava tapa lähteä rentoutumaan vaikkapa etelän aurinkoon. Reissu- tai kulutusluotto kannattaa hankkia luotettavalta toimijalta, hyvillä ehdoilla. Kulutusluotto kannattaa hankkia varsinkin silloin, jos nämä edut täyttyvät:

  • Luotto ilman erillisiä vakuuksia tai takauksia
  • Kiinteä korko
  • Rahat tilille nopeasti

Tutustu myös muihin finanssiasioita käsitteleviin juttuihimme. Tai hanki kulutusluotto tai pikalaina jo tänään tilillesi, se onnistuu netistä helposti.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.