Hiusten letitys – lue ohjeet täältä

Yksi todella suuri isien ja tyttärien yhteinen villitys nykypäivänä on hiusten letitys. Fish Black Lake ei voinut olla tarttumatta tähän aiheeseen ja päätti kirjoittaa sinua varten niin ohjeita, kuin myös lisäinfoa aiheen ympäriltä. Nykyään voit tilata kirjan aiheesta, mennä letityskursseille tai opiskella omatoimisesti netistä hiusten letitystä.

Hiusten letitys | Ohjeet löydät täältä
Letityskursseille voit ilmoittautua täältä.

Tähän kaikkeen haluamme sinua kannustaa, joten lue hiusten letitys ohjeet tästä postauksestamme tai ilmoittaudu mukaan letityskurssin mielenkiintoiseen maailmaan. Kerromme sinulle tässä artikkelissa miten nämä asiat onnistuvat.

Hiusten letitys on taitolaji

Hiusten letitys todellakin on taitolaji. Ja kuvat kertovat monesti asian paremmin kuin tuhat sanaa. Siispä tässä letitysohjeita á la Yhteishyvä. Ohjeet niin kalanruotoletin, etuletin kuin huiviletin tekoa varten. Alempana myös ohjetta neljän osion letittämiseen.

Kolmen osion letti

Kolmen osion letti on yleensä peruskauraa kokeneemmille konkareille ja koska samat säännöt pätevät aika lailla myös neljän osion letittämisessä, päätimme kerätä ohjeet täydellisen neljän osion letittämiseen. Kyseiset letitysohjeet näet alta.

Neljällä letitys

Letitys neljällä saattaa kuulostaa haastavalta mutta sitten kun kolmella osiolla letittäminen sujuu jo mallikkaasti, voit lisätä haastetta ja tuoda samalla näyttävyyttä letitykseen.

  1. Jaa hiukset neljään yhtä suureen osaan. Helpoimmin pääset optimaalisimpaan tulokseen, kun jaat kaikki hiukset ensin kahteen osaan ja sen jälkeen laitat vielä nämä kaksi osaa kahtia. Muista, että mitä tasaisemmin jaat hiukset saman kokoisiin osiin, sitä tasaisempi letistäkin tulee.
  2. Letityksen perusidea on se, että osiot kieputetaan vuorotellen toisten osioden päältä ja alta. Ensin kannattaa ottaa reunimmainen oikealta (nimetään se vaikkapa 1 osioksi) ja viedä se 3. osion yli sekä 4. osion ali, ja vielä 2. osion yli.
  3. Nyrkkisääntönä siis: yli, ali ja yli. Osiota siirretään aina vuorotellen oikelta vasemmalle ja vasemmalta oikealle. Koskaan ei oteta samalta puolelta kahta kertaa.
  4. Sitten kun 1. osio on saatu vasemmalle, ota äsken reunimmaisena ollut 2. osio ja siirrä se 4. osion yli sekä 3. osion ali.
  5. Tämän jälkeen taas reunimmainen eli 3. osio tuodaan vasemmalle 2. osion yli sekä 4. osion ali, ja 1. osion yli.

Letin tekoa jatketaan niin kauan, kunnes se on valmis. Pidä osiot aina siisteinä ja kireinä, jotta takkua ei pääse syntymään. Saumaton-blogi tarjoaa hyvät ohjeet samalla kaavalla, kuvien kera. Tutustu lettiohjeeseen täältä ja ala tekemään.

Isä letittää – letityskurssi auttaa oppimaan

Fish Black Lake on herrasmiesblogi, joten mikä onkaan parempaa, kuin että isä letittää tyttären hiuksia. Tämän vuoksi haluammekin ohjata sinut letityskurssien pariin, mikäli ohjeistus ei tuo toivottua tulosta. Letityskurssi on mahdollista tilata täältä.

Letityskurssi, ilmoittaudu mukaan. Isä letittää tyttären hiuksia huomattavasti paremmin tämän jälkeen
Ilmoittaudu mukaan letityskurssille tästä

Matti Airola on tehnyt aiheesta myös kirjan nimeltä Isin ja tyttöjen lettikirja, tutustu siihen paremmin täältä. Se, että isä letittää tyttären hiuksia, on todella hieno juttu. Ja se, että isä on valmis menemään letityskurssille, jotta kehittyisi asian osaamisessa, on vielä kovempi juttu!

Ei muuta kun letityskurssille mars!

Viimeisimmät artikkelit

Mr Black Written by:

Comments are closed.