Luo ilmaiset kotisivut helposti itse

Kotisivujen teko

Tilaa ilmaiset kotisivut tekemällä ne itse - kotisivujen teko ilmaiseksi on helppoaSimpleSite on helppo ja nopea alusta omien kotisivujen tekoa varten. SimpleSiten käyttö on helppoa ja se sopii kaikille. Käyttäjä voi valita erilaisia sivupohjia sekä ulkoasuja kotisivujaan varten.
Kokeile ilmaiseksi kotisivujen tekoaSimplesite.com

SimpleSite on uusi helppo ja nopea tee-se-itse kotisivujen tekoon erikoistunut palvelu. Voit avata omat kotisivut helposti ja nopeasti itse tekemällä. Herrasmiesblogimme törmäsi SimpleSiteen sattumalta, joten meidän oli pakko tehdä kirjoitus aiheesta. Niin helppoa ja vaivatonta kotisivujen teko on SimpleSiten palvelun kautta. Sinun ei tarvitse maksaa kuin hosting-palvelusta ja domainista mutta saat kotisivut ilmaiseksi.

Mikä parasta, ilmaiset kotisivut on mahdollista tehdä eri teemoilla. Olitpa bloggaaja, yrityksen edustaja tai vain oman henkilökohtaisen kotisivun tekijä, saat teemaan sopivan tyylikkään ulkoasun. Voit valita erilaisen sivupohjan tarpeesi mukaan, ja ulkoasuja on saatavilla monia. SimpleSite on kaikin puolin helppo, nopea ja edullinen. Sitä on helppo käyttää ja se sopii kaikille.

Kotisivujen teko ilmaiseksi on nykypäivää

Tekniikan kehittyessä ja kilpailun kovetessa, on myös kotisivujen teko muuttunut helpommaksi. Se ei enää ole pelkästään alan asiantuntijoiden hommaa vaan asiantuntijat ovat päättäneet helpottaa tavallisen käyttäjän matkaa digitalisaatiossa. Kotisivujen teko on siis mahdollista ihan itse – se onnistuu kaiken lisäksi todella helposti ja nopeasti. Drag and drop -tyyppinen suunnittelupalvelu, jossa käyttäjä voi itse rakentaa erilaisista elementeistä itselleen sellaiset kotisivut kuin haluaa, on tehty todella helpoksi. Raahaat vain itse ne elementit, joita haluat käyttää sivustollasi. Kyseessä on todella helppokäyttöiset tee-se-itse kotisivut.

Ilmaisen kotisivupalvelun historiaa

SimpleSiten perustivat veljekset Morten ja Jacob Elk Kööpenhaminassa vuonna 2003. He halusivat luoda markkinoille mahdollisimman käytännöllisen ja helppokäyttöisen työkalun kotisivujen tekoa varten. Veljesten yksinkertainen liikeidea perustuu ketterään liiketoimintamalliin, jossa tarkoitus on tuoda kaikki internetin mahdollisuudet myös peruskäyttäjän ulottuville. Jokainen voi olla webdesigner, kun tee-se-itse kotisivut on palveluna tehty mahdollisimman tyylikkääksi ja helpoksi käyttää.

Kohderyhmä tavalliset käyttäjät

Palvelun hienous lienee siis se, että kuka vaan voi tehdä tyylikkäät ilmaiset kotisivut. Tee-se-itse kotisivut onnistuvat vaivattomasti, jolloin esimerkiksi yrittäjälle jää enemmän aikaa bisneksen hoitamiselle. Hän voi kuitenkin tehdä kotisivut itse, jos vaan aikaa sen verran riittää. Varsin kustannustehokas tapa kaikille osapuolille – maksat vain hosting-palveluista ja verkkotunnuksesta. Ilmaiset kotisivut teet itse, joten ei niistä silloin tarvitse maksaakaan!

Palvelu on niin hyvin räätälöity ja suunniteltu, että kotisivujen teko onnistuu sutjakkaasti ja lopputulos on ennen kaikkea tyylikäs.

Toivottavasti artikkelistamme oli hyötyä, lue lisää viihdejuttuja täältä.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Black Written by:

Comments are closed.