Mikä on paras webhotelli ja kotisivutila?

Hyvä webhotelli tarpeesi mukaan

Miss Hosting on laadukas kansainvälinen webhotelli. Sen pääkonttori on Tukholmassa ja 24h-asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa. Palveluita ovat mm. ylläpito, VPS, omat palvelimet, verkkotunnuksen rekisteröinti ja sähköposti sekä SEO ja erilaiset työkalut oman sivuston rakentamista varten. MissHosting tarjoaa webhotellit ja hosting-palvelut laadukkaasti
Kokonaisvaltaiset webhotellipalvelut – MissHosting.fi

Webhotellit ja hosting-palvelu

Consult It Finland on erikoistunut toteuttamaan yritysten verkkokaupat ja verkkosivut helposti avoimen lähdekoodin ohjelmistoilla. Saat pienet sekä isot toteutukset suosituimmilla alustoilla. Osaamista löytyy myös ERP-järjestelmistä ja erilaisista verkkojärjestelmistä.Haussa halvin webhotelli? Katso paras webhotelli täältä
Tutustu palveluun – Consultit.fi

Hosting ja ilmaiset nettisivut

SimpleSitella on helppoa avata omat nettisivut.
Voit valita erilaisia sivupohjia ja ulkoasuja ja kun teet itse, saat ilmaiset nettisivut. SimpleSite sopii kaikille ja on helppo sekä nopea käyttää. Se on myös edullinen, kenties jopa halvin webhotelli.
Kokeile ilmaiseksi – Simplesite.com

Haussa paras tai halpa webhotelli? Vai kenties webhotelli, jossa yhdistyvät molemmat ja se on lisäksi vieläpä nopean hosting-palvelun omaava kotisivutila. Testasimme muutamaa halpaa webhotellia ja poimimme mielestämme parhaat päältä tähän artikkeliin. Tutustu siis ylhäällä olevasta listauksesta sinulle sopivimpaan vaihtoehtoon. Hyvä webhotelli on ketterä niin käytön kuin asiakaspalvelunkin suhteen. Se tarjoaa nopeat hosting-palvelut ja hyvin kotisivutilaa asiakkailleen. Näistä edellä mainituista meillä on vastaavia kokemuksia.

Webhotellit – kokemuksia esimerkin kautta

Jotkut palveluntarjoajat saattavat antaa extraa webhotelleja tarjotessaan. Esimerkiksi ilmainen kotisivueditori, jossa voit luoda ilmaiset kotisivut kotisivutilan mukana. Yleensä webhotelli sisältää myös sähköpostin ja yhden verkkotunnuksen. Toki kannattaa tarjouksia kysellessä selvittää, onko mm. sähköposti automaattisesti webhotellin mukana. Hyvä webhotelli tosiaan tarjoaa perusasiat heti kättelyssä, ja antaa mukana jotain joka parantaa palvelun laatua. Oli se sitten toimiva ympäristö kotisivutilan hallinnoimiselle tai helposti toimiva kotisivueditori.

Paras webhotellipalvelu, johon olemme törmänneet, on kokonaisvaltainen palvelu. Eli palveluntarjoaja antaa tarvittaessa:

  • Kotisivutilat
  • Verkkotunnukset
  • Tilavat sähköpostilaatikot
  • Nopean hostauksen
  • Ja tarvittaessa myös pystyttää haluamasi alustalla toimivan sivuston, kuten verkkokaupan tai nettisivut yritykselle

Jälkimmäinen toki aina lisämaksusta eli sivuston pystytys ei missään nimessä kuulu ylläpitosopimukseen vaan kyseessä on lisämaksullinen palvelu. Toki sekin onnistuu joltain tahoilta edullisesti. Halpa webhotelli ei aina välttämättä ole paras palvelu. Kotimaisuuskaan ei välttämättä ole aina paras. Toki suomalainen webhotelli on lähtökohtaisesti myös nopea hostaukseltaan, mutta yhtä nopea voi olla ulkomainenkin palvelu.

Miten saat selville onko webhotelli hyvä?

Hyvät webhotellit löydät yleensä kyselemällä. Eli kokeilet asiakaspalvelusta, kuinka hyvin he vastaavat kysymyksiin. Vastausten nopeus ja laatu kertoo varmasti paljon palvelusta. Eli näet asiakaspalvelusta, kuinka hyvin homma toimii. Jos se nimittäin takkuaa jo ennen kuin olet asiakas, voi se olla vaikeaa silloinkin kun olet ostanut webhotellin ja muut palvelut siihen päälle. Nettisivujen toimivuuteen liittyvissä asioissa kun on todella tärkeää, että saat hyvää palvelua nopeasti. Paras webhotelli useimmiten nousee muiden yläpuolelle juuri asiakaspalvelunsa avulla:

Vastaukset tulevat nopeasti, ne ratkovat ongelmia ja ovat selkokielisiä

Osta riittävän iso kotisivutila

Kotisivutilan kannattaa olla riittävän iso. Tähän kannattaa panostaa heti alussa eli kysyä asiakaspalvelusta itselleen sopivin kotisivutila. Yleensä webhotellit yrityksille tarjoavat riittävän ison kotisivutilan kyseiseen tarpeeseen mutta aina palvelusta ei selviä maallikolle, onko se riittävän iso. Siksi asiakaspalvelu nousee taas arvoon arvaamattomaan:

Selitä asiakaspalvelijalle tarpeesi mahdollisimman selkeästi, niin saat selville oman kotisivutilan tarpeesi ja sille sopivimman vaihtoehdon

Kilpailuta webhotelleja

Hinnoissa voi olla yllttävän paljonkin ilmaa, siksi webhotelleja kannattaa kysellä monelta eri taholta. Loppupeleissä hinnat eivät ole kovin isoja mutta muutamia kymppejä saat pois vuosihinnasta kyselemällä kattavasti eri palveluntarjoajilta. Parhaat webhotellit eivät toki kilpaile hinnoilla vaan palvelun laadulla ja nopealla hostauksella. Jos kuitenkin halpa webhotelli on juuri sinua varten, kysy mahdollisimman monelta.

Toivottavasti artikkelimme vastasi tarpeeseen ja sait sinulle sopivimman palvelun ja hyvä webhotelli on tämän jälkeen käytössäsi nettisivuja varten!

Viimeisimmät artikkelit

Mr Black Written by:

Comments are closed.