Lahjaideoita naiselle – herrasmiehet kuulolla

Herrasmiesblogille ominaiseen tapaan haluamme auttaa miestä mäessä ja antaa lahjaideoita naiselle eli mitä ostaa lahjaksi naiselle, jolla kenties on jo kaikkea. Vai löytyykö sellaista naista edes? Kävimme jo taannoin läpi ideoita lahjoista miehille, mutta nyt on naisten aika. Lahjaideoita naiselle on tosiaan haastava aihe. Mutta ei hätää – annamme sinulle vinkkejä. Oli kyseessä sitten lahjakortti hemmotteluun tai vaatteisiin ja asusteisiin, tai laukut ja naisten korut, keräsimme sinulle kyseisiä palveluntarjoajia netistä. Tästä artikkelista saat lahjaideoita naiselle.

Elämykset naiselle lahjaksi

Kannattaa usein panostaa elämyksiin, etenkin nykyajan taloudellisessa tilanteessa on mukava saada vähän luksusta arjen keskelle. Sitä varten löytyy aivan oma verkkokauppansa josta saat lahjat miehille ja naisille kattavasti tarpeen mukaan. Tutustu alta elämyslahjojen parhaimpaan tarjojajaan:

Elamyslahjat.fi

50-vuotislahja naiselle

50-vuotislahja naiselle on usein haastava juttu. Mistä löytää juuri päivänsankarille oikea tavara tai elämys, kun makuja on niin monia. Edellä mainitut ideat sopivat monesti nuorempaan makuun, mutta entä sitten hieman varttuneemmat, kuten esimerkiksi 50-vuotislahjaa odottavat naiset? Lahjakortti on monesti oiva tapa, ainakin jos haluat pelata varman päälle. Muistelet vain ja ainoastaan, mistä puolisosi tai äitisi eli lahjan saaja pitää. Sitten valitset kyseisen aihealueen lahjakortin tarpeeksi kattavalla summalla. Lahjakortin kanssa kannattaa aina mennä mahdollisimman suurella summalla, jotta lahjakortti kattaa parhaimmalla mahdollisella tavalla naisen lahjan. Lahjaidea voi siinä kohtaa ontua, jos lahjan saaja ei pystykään lunastamaan mieleistänsä lahjaa helposti, vaan joutuu itse maksamaan lahjakortin summan päälle omista rahoistaan.
Muotia kohtuu hintaan!


Naistenverkkokauppa.fi on kotimainen verkkokauppa, josta saat nopealla toimituksella niin naisten vaatteet, kengät, alusvaatteet ja juhlamekot sekä paljon muuta. Hauskaa shoppailua, valikoima on kattava joten saat varmasti hyviä lahjaideoita naiselle.

Naisten vaatteita jokaiselle! Naistenverkkokauppa.fi

Kengät ja laukut naisille

Sanonnan mukaan naisilla ei koskaan voi olla liikaa kenkiä tai laukkuja. Näistä löydät varmasti yhdet parhaimmista lahjaideoista naisille. Naisten kengät etenkin ovat tuoteryhmä, jota löytyy joka lähtöön, no miksei toki laukutkin. Pitää olla omat vaihtoehdot urheilua ja harrastuksia varten sekä vapaa-aikaan ja juhliin. Pitää olla istuvat ja epämukavat kengät, miksei laukkujakin. Ja ennen kaikkea niitä jokaista pitää olla useampi pari, mielialan mukaan. Jos siis nainen, jolle olet ostamassa lahjaa, on yhtään kenkiin tai laukkuihin menevä, tsekkaa parhaimmat vaihtoehdot linkistä alta:

Kipkop.fi on naisten kenkien ja laukkujen verkkokauppa, jonka valikoimassa pyritään korostamaan etenkin naisellista pukeutumista näyttävillä korkokengillä ja saappailla tai laukuilla. Sieltä saa trendikkään ajankohtaisen valikoiman sekä nopean toimituksen. Verkkokauppa on täynnä uusia kenkiä ja laukkuja, viikottain päivittyvällä valikoimalla. Maailman johtavilta valmistajilta, kuten esim. Gaborin ja Steve Maddenin kenkiä. Verkkokaupasta saat varmasti lahjaideoita naiselle.

Tutustu Kipkopin ale-tuotteisiin ja ihastu!

Vaatteita ja koruja naisille

Yksi varma tapa lähestyä naista lahjan kanssa, ovat tietenkin korut sekä vaatteet. Vaatteiden kanssa on toki aina iso riski, ettei kyseinen ostamasi lahjavaate jostain syystä sovi naiselle. Siksi itse ainakin ennemmin käytän lahjaostokset koruihin. Muistan joskus saaneeni hyvä lahjaideavinkin eräältä naiselta, kun suunnittelin lahjaa puolisolle:

”Korun kanssa et voi koskaan mennä vikaan”

Täytyy sanoa, että omaa lahjan antamisen historiaani tutkittuani, olen tähän asti naisen kanssa onnistunut aina koruilla. Ainakaan sitä ei ole minulle myönnetty, jos koru ei olekaan ollut mieleinen. Koruja ja asusteita naisille saat kattavasti alla olevan linkin kautta:

Koruja ja asusteita naisille
Ninja.fi

Toivottavasti tästä artikkelista oli iloa ja hyötyä, ja sait lahjan naiselle ostettua. Ennen kaikkea toivon, että sait juuri sellaisen lahjaidean, jota nainen arvostaa. Kannattaa muistaa, että jokainen meistä kokee lahjat ja lahjaideat eri tavoin. Herrasmiehen homma onkin sitten tietää juuri sen naisen lahjamieltymys, jolle hän on lahjaa ostamassa.

Tutustu myös muihin lahjaideoihimme täältä.


Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.