Erektio ja BMW – mies haastoi moottoripyörävalmistajan oikeuteen

Hesari uutisoi eilen aika erikoisen uutisen. Otsikkotasolla tämä uutisjöllikkä saattaa olla aika vaikea sulattaa ja moni luulee tämän menevän hömpän puolelle. Sitä se kenties on vielä uutisen luettuaankin mutta taustalla on ihan oikea ”syy ja seuraus” tyyppinen tarina. Toki jokainen voi itse miettiä tarinan uskottavuutta.

Mies syyttää BMW:tä erektiohäiriöstä

Kalifornialainen mies on jo vuosia käynet oikeustaistelua moottoripyörävalmistaja BMW:n kanssa. Mies väittää saaneensa jopa 20 kuukautta kestäneen kestoerektion ajettuaan BMW:n moottoripyörällä. Syytöksiä saivat BMW:n lisäksi myös moottoripyörän istuimen valmistanut Corbin-Pacific, sillä miehen mukaan erektio johtui mm. istuimen tärinästä. Korvauksia molemmilta yhtiöiltä on vaadittu henkisistä kärsimyksistä, joita erektiosta seurasi.

Kestoerektiolla on olemassa lääketieteellinen termi: priapismi. Termiä kuvailee lääketieteen aikakauskirja Duedecim mm. näin:

”Tarkoittaa pitkäkestoista kivuliasta erektiota, johon ei liity seksuaalisia haluja.”

Erektiohäiriö on yleistä polkupyöräilijöille

Oikeus on vahvistanut, että mies todella on kärsinyt erektio-ongelmasta, mutta mitään lääketieteellistä näyttöä siitä, että erektio olisi johtunut moottoripyörän penkin tärinästä, ei ole löytynyt. Erektiohäiriöitä on kuitenkin todettu esiintyvän paljon nimenomaan pyöräilevillä miehillä.

Tässä linkki alkuperäiseen uutiseen.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Lake Written by:

Comments are closed.