Army vaatteet netistä

Etsitkö armeijan ylijäämä- ja poistotuotteita tai laadukkaita armeijahenkisiä vaatteita sekä tarvikkeita netistä? Army vaatteet ovat tällä hetkellä in, mikä on todella paljon Varustelekan mahtavan markkinoinnin ja hyvän tuotevalikoiman ansiota. Netistä löytyy kuitenkin myös muita army-henkisten vaatteiden kanssa toimivaa palveluntarjoajaa. On totta kai SA-kauppa ja nettihuutokaupan kautta toimiva Suomen armeijan poistotuoteosio. Mutta lisäksi on myös yksi uusi varteenotettava taho, joka tarjoaa army vaatteet sekä tarvikkeet.

Nimittäin Inttistore. Kyseessä on Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton omistaman Maanpuolustusyhtiö MPY:n verkkokauppa. Army henkiset vaatteet tulevat siis aidoista armeijan ylijäämävarastoista eli saat ihan kunnon kamaa, eikä tarvitse jännittää, kestääkö army vaatteet kulutusta.

Armeijan varusteet kattavan monipuolisesti

Inttistore.fi on verkkokauppa, jossa myydään mm. erä- ja turva-alan vaatteita sekä varusteita, kuten rinkkoja, luotiliivejä tai erävaatteita. Tämän lisäksi valikoimaan totta kai kuuluvat armeijan varusteet ja vaatteet. Valikoimassa on mm. maastopukuja ja maihareita sekä paljon muuta kivaa.

Inttistoren valikoimasta löytyy kattavasti hyviä tuotemerkkejä, kuten 5.11 Tactical, Blackhawk, ESS, Fiskars, Mil-Tec, Nor-Lyx, Peter Jones, S.W.A.T. ja Thermos, vain muutaman mainitaksemme. Olitpa sitten aseita, metsästystä, retkeilyä tai kalastusta harrastava, armeijatavaroiden keräilijä tai armeijan henkilökuntaa, turvallisuusalan ammattilainen, poliisi, tai vartija, tai kenties varusmiespalvelusta suorittava eräretkeilystä sekä armeijavarusteista innostunut tyyppi, Inttistore sopii sinulle.

Armeijan vaatteet moneen eri makuun

Kuten edellä mainitsimme, varusteiden lisäksi Inttistoren kokoelmista löytyvät myös armeijan vaatteet. On maiharia, kenttävaatetusta, lämmintä vaatetta sekä käytännöllistä armeijan vaatetta kesäaikaan. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Varusteleka on saanut vierelleen varteen otettavan kilpailijan.

Inttistorella on myös kivijalkamyymälä ja noutopiste Helsingissä Pohjoisella Hesperiankadulla eli armeijan vaatteet voit noutaa paikan päältä. Netistä ne saa toki helposti kotiin asti.

Saat aidot, kulutusta kestävät ja käytännölliset armeijan kledjut kotiisi asti toimitettuina. Army vaatteet ovat siis ennen kaikkea armeijan toimintaan suunniteltuja tuotteita.

Katso myös kattavampi listauksemme aiheesta tai tutustu miesten vaatteisiin yleisemmin täältä. Herrasmiesblogimme ottaa toki kantaa myös muunlaiseen miesten pukeutumiseen eli army vaatteet eivät ole kirjoittelumme pääkohta vaan miesten vaatteet yleisesti kiinnostavat.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Black Written by:

Comments are closed.