Armeijan vaatteet löydät netistä kattavasti

Jos inttivaatteita oli joskus vaikea löytää, ovat ne vallanneet nykypäivänä netin melko hyvin. Armeijan vaatteet saat nykyään postimyynnillä kätevästi kotiisi asti. Mikä parasta, tarjolla on laaja kattaus eri palveluntarjoajia monipuolisilla valikoimilla varustettuina. Markkinat sopivat hyvin army-vaatteista kiinnostuneille. Palveluita tarjoavat tahot ovat luotettavia ja heillä on hinnat suurin piirtein kunnossa, samoin tarjolla oleva tavara. Verkkokauppaan eksyvällä on oikeasti mahdollisuus löytää laadukkaat armeijan vaatteet heti varastosta. Armeijan vaatteet, jotka ovat aitoa kamaa kestävästä materiaalista.

Voit löytää armeijan vaatteet niin SA Int -malleissa eli Suomen armeijan ylijäämänä, kuin myös ulkomaisten armeijoiden tuotteista. Kotimaiset toimijat omaavat hyvät kytkökset kansainväliseen armeijan ylijäämäkauppaan ja saavat sitä kautta laatukamaa hyvään hintaan. Armeijan vaatteet ovat siis aitoja ja hyviä hinta-laatusuhteeltaan. Käymme tässä artikkelissa läpi kaikki varteenotettavimmat vaihtoehdot, joista kannattaa armeijan vaatteita etsiä.

Armeijan vaatteita löydät näistä verkkokaupoista

Armeijan vaatteet kannattaa siis näiltä tahoilta käydä metsästämässä. Tarjonta on laaja ja jokaiselta löytyy varmasti jotain, mitä toiselta ei. On siis kyse käyttäjän toiveiden ja armeijan vaatteita myyvän tahon tarjonnan kohtaamisesta. Armeijan vaatteet kun sattuu olemaan laaja käsite, eli valinnanvaraa varmasti riittää. Siispä ei muuta kuin kahlailemaan alla olevissa armeijakaupoissa ja löytämään se juuri sinua puhutteleva armeijan vaate. Tutustu listaukseemme ja mene ostoksille.

  • Varusteleka – kenties se tunnetuin armeijavaatepalvelu, eikä vähiten heidän loistavan markkinointinsa vuoksi. Toki valikoimakin on kattava.
  • SuperNova – vähän tuntemattomampi palveluntarjoaja suurelle yleisölle, mutta tarjoaa armeijavaatteista kiinnostuneille kenties paremmin tunnettu. Kattavasti valikoima eri maiden armeijoiden poistotuotteita.
  • Salainen Agentti tarjoaa sekä vintage-henkiset jenkkivaatteet, että armeijan ylijäämävaatteet
  • MilGear on brittien armeijavaatteiden lisäksi keskittynyt Airsoft-tuotteiden myyntiin netissä
  • Verkkokauppa Savenmaa on hieman tuntemattomampi myös, mutta tarjoaa armeijan vaatteet netistä myös
  • Inttistore.fi on Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton omistaman Maanpuolustusyhtiö MPY:n verkkokauppa. Sieltä saat siis kattavasti armeijahenkisiä vaatteita sekä ihan aidot armeijan vaatteet ylijäämävarastosta.

Armeijan vaatteet maanpuolustusyhtiön virallisesta kaupasta

Keskitytään hetki vielä Inttistoren kokoelmiin, josta löydät siis myös kotimaiset armeijan vaatteet ylijäämävarastoista. Valikoimaan kuuluu niin maiharit, kenttävaatetus, lämpimät vaatteet sekä käytännölliset armeijan vaatteet kesäaikaan. Löydät varmasti jokaiselle jotakin. Täytyy todeta, että Varusteleka on saanut kilpailijakseen varteen otettavan inttikaupan.

Inttistorelta löytyy myös kivijalkamyymälä sekä noutopiste Helsingistä, Pohjoiselta Hesperiankadulta. Löydät sieltä myös armeijan vaatteet, jotka voi noutaa ihan paikan päältä. Toki netistä saat ne helposti kotiin asti kannettuina.

Lue lisää miesten vaatteisiin liittyen täältä. Herrasmiesblogistamme saat vinkit kaikenlaiseen miesten pukeutumiseen eli armeijan vaatteet eivät ole ainoa kirjoittelumme kohde, vaan miesten vaatteet ovat ihan yleisesti tapetilla tässä blogissa.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Black Written by:

Comments are closed.