Peniksen muoto ja ominaisuudet – naiset laittoivat tärkeysjärjestykseen

Peniksestä olemme raportoineet herrasmiesten blogissamme aikaisemminkin, joten miksi lopettaa? Tällä kertaa peniksen muoto ja ominaisuudet ovat tapetilla. Peniksen muoto saattaa askarruttaa niin naisia, kuin meitä miehiäkin – niin montaa erilaista penistä kun tuppaa miesten haaroväleissä roikkuvan. Ilta-Sanomat listasi taannoin naisten mieltymykset peniksen muodon tai ominaisuuksien suhteen.

Daily Mail toteutti tutkimuksen, joka vasthon Ilta-Sanomatkin viittasi. Kyseisessä tutkimuksissa vastailtiin mm. iänikuisiin kysymyksiin eli onko koolla väliä ja mikäli ei, niin millä peniksen ominaisuudella sitten on.

Hyvä iho ja miellyttävä karvoitus

Peniksen hyvä iho tai miellyttävä karvoitus nousivat listauksessa mm. pituuden ohi. Erilaisilla kyselyillä tai tutkimuksilla on pyritty jo monesti aikaisemminkin todistamaan, että peniksen koko ei ole välttämättä se tärkein juttu kaikki. Tämä melko tuore Daily Mailin tutkimus kertoo saman asian kuin moni aikaisempikin tutkimustulos: peniksen pituus ei ollut läheskään tärkein ominaisuus vaan kyseinen asia listattiin vasta 6. tärkeimmäksi peniksen ominaisuudeksi.

Tärkein juttu penikseen liittyen oli yleisesti miellyttävä sekä kokonaisuudessaan hyvä ulkonäkö. Tästä tosiasiasta kertovat mm. top 3 sijat kyselyssä. Tutkimuksessa oli tutkittavana 8 erilaista peniksen ominaisuutta. Tutkimukseen osallistui yhteensä 105 naista, jotka olivat iältään 16–45 ikävuoden väliltä.

Peniksen ominaisuudet tärkeysjärjestyksessä

Tässä alla tutkimuksen tulokset:

  1. Miellyttävä kosmeettinen ulkonäkö oli tärkein ominaisuus
  2. Miellyttävä karvoitus tuli kakkossijalle
  3. Tämä sija jaettiin hyvän intiimialueen ihon ja peniksen paksuuden kanssa
  4. Terskan muoto
  5. Peniksen pituus siis vasta 6. sijalla, kun 3. sija oli jaettu
  6. Kivespussien ulkonäkö
  7. Virtsaputken suun sijainti

Tutkijat eivät olleet tuloksesta yllättyneitä. Miehet useimmiten huolehtivat peniksen pituudesta aivan turhaan, sillä Daily Mailin artikkelin mukaan monet aiemmatkin tutkimukset ovat  sen osoittaneet, että peniksen pituudella ei naisten vastausten mukaan ole suurta merkitystä.

Daily Mail kertoo myös, että keskimääräinen peniksen pituus erektiossa on 13,12 cm sekä ympärysmitta 11,66 cm. Keskivertopeniksen koosta löydät lisää täältä. Tutkimustulos siis osoittaa sen, että naiset yleensä arvostavat peniksessäkin kokonaisuutta enemmän kuin yksittäistä ominaisuutta.

Lue lisää artikkeleitamme terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. Seksiin liittyvät jutut voit lukea täältä.

Viimeisimmät artikkelit

Mr Black Written by:

Comments are closed.